GrubyEZ 0 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 SKRIPTCORE ------------------------------------------- DZIAŁANIE SKRYPTU Skrypt polega na pobieraniu Skrypt'ów z poziomu gry. Nie są to moje skrypty, są to skrypty autorów którzy by chcieli by ich skrypt tu się pojawił. Baza Skryptów jak i sam skrypt jest aktualizowany co każde Uruchomienie/Zresetowanie serwera By móc sprawdzić listę wspieranych skryptów należy wpisać /core Permission potrzebne do używania komendy SkriptCore.Admin -------------------------------------------- AUTOR GrubyEZ WERSJA Pre.1 DOWNLOAD Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! [Pre.1] -------------------------------------------- Wspierane Skrypty AKTUALNIE BRAK -------------------------------------------- Wersja "Pre.x" jest wersją testową. Można ją Używać lecz mogą wystąpić jeszcze jakieś Błędy Jeżeli chcesz żeby twój skrypt był wspierany wystarczy żebyś w opisie napisał: Nazywa Skryptu: Autor: Link do Prezentacji: Każdego Autora Skryptów które znajdują się w Bazie prosił bym o Dodanie Informacji do swojej Prezentacji/Skryptu że jest on wspierany przez ten Skrypt Z Góry Dziękuje oraz mam nadzieję że skrypt wam pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanillah 76 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) Pobierasz kod skryptu do .yml i .sk? W jakim celu? download "http://pastebin.com/raw.php?i=pwaq1ftT" to "plugins/SkriptCore/Base.yml" download "http://pastebin.com/raw.php?i=pwaq1ftT" to "plugins/Skript/SkriptCore.sk" Edytowane 14 sierpnia 2015 przez astranaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyEZ 0 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 (edytowane) @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! to akurat moje niedopatrzenie. Poprawiłem@Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wiesz kto co lubi. Widziałem jak niektórzy piszą własne 'Core' gdzie można pobrać ich skrypty, a ja udostępniam bazę skąd można pobrać skrypty które nie posiadają takiego 'Core' i chcą mieć. Edytowane 15 sierpnia 2015 przez GrubyEZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2015 Nah, słabe. W linku, co podałeś są 2 linie, ale w nastęnym to w ogóle nie łapię o co kaman. OCENA: :niccosaint: :przypalonyomlet: :przypalonyomlet: :przypalonyomlet: :przypalonyomlet: :przypalonyomlet: :przypalonyomlet: :przypalonyomlet: :przypalonyomlet: :przypalonyomlet: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanillah 76 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2015 Jeśli chcesz, możesz dodać.. Nazwa skryptu: aAirDropAutor: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Link do prezentacji: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cosiek Cosiekowski 0 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 GG Nabijamy Topkeee xD :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Damian 0 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Bezsensu skrypt, wiekszość i tak pobiera skrypty ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 5 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Link nie działa Notatka dodana przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi