AboundPL 17 Opublikowano 7 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2014 (edytowane) Siemka.Mam problem. Robię komendę /drop ale chce przykładowo takie coś:send "&bDiament &c- 1.5%"I wyskakuje błśd: The percent sign is used for expressions.Wiem, chodzi o to, ze procenty stosuje się np. w %player%.Jak zrobić żeby to działało? Edytowane 7 czerwca 2014 przez AboundPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrRedstoneMC` 2 Opublikowano 7 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2014 (edytowane) @toppic Niestety nie można tego zrobić. Edytowane 7 czerwca 2014 przez MrRedstoneMC` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mati770ka 120 Opublikowano 7 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2014 (edytowane) Musisz zrobic tak:send "&bDiament &c- 1.5%%"Dwa razy %% Edytowane 7 czerwca 2014 przez mati770ka AboundPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AboundPL 17 Opublikowano 7 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2014 Thx mati, działa!Temat do zamknięcia. Done ~Dragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AboundPL 17
Siemka.
Mam problem. Robię komendę /drop ale chce przykładowo takie coś:
I wyskakuje błśd: The percent sign is used for expressions.
Wiem, chodzi o to, ze procenty stosuje się np. w %player%.
Jak zrobić żeby to działało?
Edytowane przez AboundPLOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi