Nieaktywny Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Potrzebuję Skryptu Że Jak Jesteśmy Na Koniu O Nazwie koń %player% to nie możemy bić z niego nicCoś w tym styluOn LeftClick: If player's any tool: If player's RAID on horse named "Koń %player%" Cancel EventCoś W Tym Stylu Chcę Tylko Żeby Działało %player% nie dosłownie tylko na każdego gracza czy coś wymyślcie na jutro rano to potrzebuję :pPisane Z Telefonu :p Edytowane 5 sierpnia 2015 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dophie 2 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 on leftclick: if player's RAID on horse cancel Event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ezx 145 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) on left click: if player is riding a horse: if player is holding any tool: cancel eventJak chcesz by nie dzialalo na opow to:on left click: if player is riding a horse: if player is holding any tool: if player is not op: cancel event@Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, po co nabijasz posty? Dajac bledna / nie zgodna z pytaniem odpowiedz tworzysz niepotrzebny spam. Mysle ze administracja wezmie to pod uwage. Edytowane 5 sierpnia 2015 przez Nya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) Ludzie Przeczytaliście Co Ja Chcę ? Tylko O Koniu O Nazwie Koń %player% a na innych ma da się atakować...Bojowiec %player%Militar %player% Na Tych Koniach Ma Da Się Bić Wszystko Tylko Na Koń %player% i każdy gracz miałby zablokowane Edytowane 6 sierpnia 2015 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dophie 2 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 on click: if player is riding a horse: if player is not op: cancel event on damage: if player is riding a horse: if player is not op: cancel event on break: if player is riding a horse: if player is not op: cancel event Tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) @up ... Ale to działa na konie a ma działać na konia o nazwie ......... Oto chodzi w tym temacie..... Kod: Jeżeli osoba Jeździ Na Koniu O Nazwie Koń %player%:Taki Kod Ma Być A Wy Wyjeżdżacie ciągle z no op.....Ja chcę pizzę dajecie mi talerz .... Tak trudno zrozumieć co to jest imię... ?Po Rosyjsku Mam Wam Napisać To ? Edytowane 6 sierpnia 2015 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 354 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) on click: loop all horses in radius 1 around player: if loop-entity's passenger is player: if name of loop-entity is "%player%": cancel event stop on damage: loop all horses in radius 1 around attacker: if loop-entity's passenger is attacker: if name of loop-entity is "%attacker%": cancel event stop Edytowane 6 sierpnia 2015 przez Shooterowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Mistrzu Skryptów Odpowiedział i Działa On Umie Czytać Co Do Was ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Potrzebuję Skryptu Że Jak Jesteśmy Na Koniu O Nazwie koń %player% to nie możemy bić z niego nic
Coś w tym stylu
On LeftClick:
If player's any tool:
If player's RAID on horse named "Koń %player%"
Cancel Event
Coś W Tym Stylu Chcę Tylko Żeby Działało %player% nie dosłownie tylko na każdego gracza czy coś wymyślcie na jutro rano to potrzebuję :p
Pisane Z Telefonu :p
Edytowane przez NieaktywnyOdnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi