Shirgerus 0 Opublikowano 5 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2014 (edytowane) Jak zrobić aby pokazywało pod komedą /sprawdz: ile się ma diamentów DODATEK DO ULTIMATECLANS ZE PO /G PROFIL WYSWIETLA SIE NOWA OPCJA ONLINE I POKAZUJE ILU GRACZY ONLINE (LICZBA ONLINE W GILDI ORAZ NICKI) Oraz jak zrobić rpzy wejściu na cuboid vip wywala do tylu ? Edytowane 5 czerwca 2014 przez Shirgerus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 5 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2014 Co do 1:command /sprawdz [<text>]: trigger: if arg 1 is not set: send "Ilosc twoich diamentów: %number of diamonds in the player's inventory%" to playerJeżeli dziala licze na like :P Shirgerus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 6 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 Nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 6 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 (edytowane) Jak nie dziala skoro dziala?command /sprawdz: trigger: send "&e&lIlosc twoich diamentow w ekwipunku: &b&l%number of diamonds in the player's inventory%"Lekko poprawiony, ale dzialalo, tylko zle wytabowane i znaki specjalne bylyNie potrzebny byl "if arg 1 is not set"Aby "wywalalo" ich do tylu musisz uzyc komendy:/rg flag <nazwa cuboida> entry denyAby dodac range ktora moze tam wejsc to:/region addmember <nazwa cuboida> g:<ranga> Edytowane 6 czerwca 2014 przez Parrot KronossPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 6 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 Aby "wywalalo" ich do tylu musisz uzyc komendy:/rg flag <nazwa cuboida> entry denyAby dodac range ktora moze tam wejsc to:/region addmember <nazwa cuboida> g:<ranga>Ale ja chce to w skript jak ktoś wchodzi na cuba wywala go do tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 6 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 Byl juz tutaj taki temat:http://skript.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 6 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 Byl juz tutaj taki temat:http://skript.pl/Ale ja chce aby tylko na 1 cuboidzie to działało a nie na wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 6 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 on region enter player: if name of region is "vip": player doesn't has permissions "region.vip" teleport player behind the player teleport player behind the player teleport player behind the player damage by 2 hearts send "&6[EnterRegion] &cNie mozesz przejsc na ten <span class="searchlite">cuboid</span>!" stopDla regionu który nazywa się vip Shirgerus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 6 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 on region enter player: if name of region is "vip": player doesn't has permissions "region.vip" teleport player behind the player teleport player behind the player teleport player behind the player damage by 2 hearts send "&6[EnterRegion] &cNie mozesz przejsc na ten <span class="searchlite">cuboid</span>!" stopDla regionu który nazywa się vip Działa ? Ponieważ jestem na kompie u kolegi i nie mam jak sprawdzić narazie dam ci like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 6 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 Shirderus, ja udostepnilem post z linki em z odpowiedzią, jest on @4UP, ale tutaj masz link dokladnie do posta z odpowiedzią. Slupik98 po prostu przepisal caly post zmieniając tylko część kodu (persmissie,wiadomość do wyslanania) Shirgerus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 6 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 Slupik98 po prostu przepisal caly post zmieniając tylko część kodu (persmissie,wiadomość do wyslanania)Slupik po prostu dał gotowca, którego nie sprawdził xDA teraz sprawdziłem i dałem wersję z mniejszą ilością błędów:on region enter: if event-entity is a player: set {_nazwa} to "%region%" if {_nazwa} is "vip": player have permission "region.vip": send "Jesteś na VIP terenie!" else: teleport player behind the player teleport player behind the player teleport player behind the player send "&6[EnterRegion] &cNie mozesz przejsc na ten cuboid!" cancel eventNiestety nie działa bo nie mam pojęcia jak sprawdzić nazwę regionu, patrzyłem z region name ale nie działa, na inne kombinacje też patrzyłem i nic. Jak ktoś ma pomysł to wystarczy zmienić 1 linijkę i skrypt zadziała. Na razie wykrywa wejście, tylko nie porównuje nazw regionów(bo jak pisałem nie wiem jak to zrobić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 6 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 #poza teatem: @UP, czm napisałeś o sobie w 3 os. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 6 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2014 #poza tematem do @upBo chciałem tak zręcznie nawiązać do tego cytatu co pisze na mnie, że tylko dałem kopiuj wklej ;) #do tematuTak czytam i pewien nie jestem czy da się zrobić ten skrypt, bo nie wiem czy można pobierać nazwę regionu(raczej nie). Obawiam się że jesteś skazany na flagę(bynajmniej wg mnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 7 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2014 #poza tematem do @upBo chciałem tak zręcznie nawiązać do tego cytatu co pisze na mnie, że tylko dałem kopiuj wklej ;) #do tematuTak czytam i pewien nie jestem czy da się zrobić ten skrypt, bo nie wiem czy można pobierać nazwę regionu(raczej nie). Obawiam się że jesteś skazany na flagę(bynajmniej wg mnie).A coś takiego : on entering of region "region": I teraz jeszcze 1 skrypt dodatek do UC w temacie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 7 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2014 Co do tego 2 to nie lepiej wygrać factions? Nie wiem czy w skript się da zrobić takie coś. Musiałbyś odczytywać pliki config pluginu, albo przechwytywać jakoś listę graczy z komendy i loopowac ją po wczytaniu do zmiennej by sprawdzić kto jest online...Nie wiem czy komuś się chce takie coś robić. Więc może lepiej wgraj factions? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 7 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2014 Co do tego 2 to nie lepiej wygrać factions? Nie wiem czy w skript się da zrobić takie coś. Musiałbyś odczytywać pliki config pluginu, albo przechwytywać jakoś listę graczy z komendy i loopowac ją po wczytaniu do zmiennej by sprawdzić kto jest online...Nie wiem czy komuś się chce takie coś robić. Więc może lepiej wgraj factions?Da się w 100% bo kiedyś byłem modem na takim serwie gdzie takie coś było i mieli UC na 100% zronić to można przez wchodzenie do gry sprawdza twój nick i zapisuje do zmiennej i potem wyświetla Online w gildi a dokładnie nie wiem jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 7 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2014 (edytowane) Teraz tak czytam i dotarło do mnie, że UC to chyba skrypt, a zatem da radę. Myślałem że to plugin xDZazwyczaj używam factions, więc nie za bardzo zastanawiałem się czy to skrypt czy plugin.To dodajesz przy dojściu do gildii:add player to {gracze.%{nazwagildii}%::*}to dodajesz gdy chcesz pokazać listę online graczowi, który użyje komendy:loop {gracze.%{nazwagildii}%::*}: set {_gracz} to loop-value parsed as player if {_gracz} is online: send "&aGracz %{_gracz} jest online!" to {gracze.%{nazwagildii}%::*} else: send "&cGracz %{_gracz} nie online!" to playerNie widziałem kodu tego skryptu, więc dałem uniwersalnie, będziesz musiał np ustalć nazwę gildii w której jest gracz, by potem można ja było zapętlić. Kodu nie szukałem, więc musisz sam to wlepić. Edytowane 7 czerwca 2014 przez Slupik98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 7 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2014 (edytowane) Dnia 7.06.2014 o 16:34, Slupik98 napisał: Teraz tak czytam i dotarło do mnie, że UC to chyba skrypt, a zatem da radę. Myślałem że to plugin xD Zazwyczaj używam factions, więc nie za bardzo zastanawiałem się czy to skrypt czy plugin. To dodajesz przy dojściu do gildii: add player to {gracze.%{nazwagildii}%::*} to dodajesz gdy chcesz pokazać listę online graczowi, który użyje komendy: loop {gracze.%{nazwagildii}%::*}: set {_gracz} to loop-value parsed as player if {_gracz} is online: send "&aGracz %{_gracz} jest online!" to {gracze.%{nazwagildii}%::*} else: send "&cGracz %{_gracz} nie online!" to player Nie widziałem kodu tego skryptu, więc dałem uniwersalnie, będziesz musiał np ustalć nazwę gildii w której jest gracz, by potem można ja było zapętlić. Kodu nie szukałem, więc musisz sam to wlepić. Dzięki a możesz wpisać to w kod bo zbytnio nie ogarniam: https://code.skript.pl/QweakFSp/ Gdy uda ci się to zrobic i będzie działać dam limit przez 3 dni Edytowane 17 sierpnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 7 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2014 (edytowane) Usuń to: if arg 1 is "profil" or "profile" or "info": if player has permissions "ultimateclans.info" or "ultimateclans.admin": if arg 2 is set: if {ultimateclans.clan.%arg 2%.name} is set: if {ultimateclans.clan.%arg 2%.info} is set: send "&aZalozyciel: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.ownername}%" send "&aNazwa: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.name}%" send "&aTag: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag}%" send "&aLiczba czlonkow: &7%{ultimateclans.%arg 2%.member-number}%" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.killall} is set: send "&aZabojstwa: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.killall}%" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.killall} is not set: send "&aZabojstwa: &70" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall} is set: send "&aSmierci: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall}%" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall} is not set: send "&aSmierci: &70" send "&aInfo:&7 %{ultimateclans.clan.%arg 2%.info}%" send "&aCzlonkowie: &7%{ultimateclans.%arg 2%.members::*}%" stop if {ultimateclans.clan.%arg 2%.info} is not set: send "&aZalozyciel: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.ownername}%" send "&aNazwa: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.name}%" send "&aTag: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag}%" send "&aLiczba czlonkow: &7%{ultimateclans.%arg 2%.member-number}%" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.killall} is set: send "&aZabojstwa: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.killall}%" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.killall} is not set: send "&aZabojstwa: &70" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall} is set: send "&aSmierci: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall}%" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall} is not set: send "&aSmierci: &70" send "&aInfo: &7Nie ustawiono" send "&aCzlonkowie: &7%{ultimateclans.%arg 2%.members::*}%" stop else: if {ultimateclans.clan.%arg 2%.tagauth} is set: if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.tag} is set: if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.info} is set: send "&aZalozyciel: &7%{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.ownername}%" send "&aNazwa: &7%{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.name}%" send "&aTag: &7%{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.tag}%" send "&aLiczba czlonkow: &7%{ultimateclans.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.member-number}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.killall} is set: send "&aZabojstwa: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.killall}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.killall} is not set: send "&aZabojstwa: &70" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.deathall} is set: send "&aSmierci: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.deathall} is not set: send "&aSmierci: &70" send "&aInfo:&7 %{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.info}%" send "&aCzlonkowie: &7%{ultimateclans.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.members::*}%" stop send "&aInfo:&7 %{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.info}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.info} is not set: send "&aZalozyciel: &7%{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.ownername}%" send "&aNazwa: &7%{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.name}%" send "&aTag: &7%{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.tag}%" send "&aLiczba czlonkow: &7%{ultimateclans.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.member-number}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.killall} is set: send "&aZabojstwa: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.killall}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.killall} is not set: send "&aZabojstwa: &70" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.deathall} is set: send "&aSmierci: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.deathall} is not set: send "&aSmierci: &70" send "&aInfo: &7Nie ustawiono" send "&aCzlonkowie: &7%{ultimateclans.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.members::*}%" stop else: send "%{tag}% &cNie ma takiego klanu!" stop else: send "%{tag}% &cNie ma takiego klanu!" stop else: if {ultimateclans.%name of player%.member} is true: if {ultimateclans.lang} is "pl": make player execute command "clans info %{ultimateclans.%name of player%.clan.name}%" wait 1 tick stop if {ultimateclans.lang} is "eng": make player execute command "clans info %{ultimateclans.%name of player%.clan.name}%" wait 1 tick stop if {ultimateclans.%name of player%.owner} is true: if {ultimateclans.lang} is "pl": make player execute command "clans info %{ultimateclans.%name of player%.owner.clanname}%" wait 1 tick stop if {ultimateclans.lang} is "eng": make player execute command "clans info %{ultimateclans.%name of player%.owner.clanname}%" wait 1 tick stop else: send "%{tag}% &cNie masz wlasnej gildii!" send "%{tag}% &aW celu zobaczenia profilu innej gildii uzyj:" if {ultimateclans.lang} is "pl": send "&7/{@prefix} profil [nazwa/tag]" stop if {ultimateclans.lang} is "eng": send "&7/{@prefix} profile [name/tag]" stop else: send "&cNie masz uprawnien do uzywania tej komendy" stop if arg 1 is "setspawn": if player has permissions "ultimateclans.admin": set {ultimateclans.spawn.%world%} to location of player send "%{tag}% Ustawiono punkt spawnu" stop else: send "&cNie masz uprawnien do uzywania tej komendy" stop i wklej to: if arg 1 is "profil" or "profile" or "info": if player has permissions "ultimateclans.info" or "ultimateclans.admin": if arg 2 is set: if {ultimateclans.clan.%arg 2%.name} is set: if {ultimateclans.clan.%arg 2%.info} is set: send "&aZalozyciel: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.ownername}%" send "&aNazwa: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.name}%" send "&aTag: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag}%" send "&aLiczba czlonkow: &7%{ultimateclans.%arg 2%.member-number}%" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.killall} is set: send "&aZabojstwa: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.killall}%" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.killall} is not set: send "&aZabojstwa: &70" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall} is set: send "&aSmierci: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall}%" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall} is not set: send "&aSmierci: &70" send "&aInfo:&7 %{ultimateclans.clan.%arg 2%.info}%" send "&aCzlonkowie:" loop {ultimateclans.%arg 2%.members::*}: set {_UltimateClans.dodatek.nick} to loop-value parsed as player if {_UltimateClans.dodatek.nick} is online: send "&a%{_UltimateClans.dodatek.nick}%" else: send "&a%{_UltimateClans.dodatek.nick}%" stop if {ultimateclans.clan.%arg 2%.info} is not set: send "&aZalozyciel: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.ownername}%" send "&aNazwa: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.name}%" send "&aTag: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag}%" send "&aLiczba czlonkow: &7%{ultimateclans.%arg 2%.member-number}%" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.killall} is set: send "&aZabojstwa: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.killall}%" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.killall} is not set: send "&aZabojstwa: &70" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall} is set: send "&aSmierci: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall}%" if {ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall} is not set: send "&aSmierci: &70" send "&aInfo: &7Nie ustawiono" send "&aCzlonkowie:" loop {ultimateclans.%arg 2%.members::*}: set {_UltimateClans.dodatek.nick} to loop-value parsed as player if {_UltimateClans.dodatek.nick} is online: send "&a%{_UltimateClans.dodatek.nick}%" else: send "&a%{_UltimateClans.dodatek.nick}%" stop else: if {ultimateclans.clan.%arg 2%.tagauth} is set: if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.tag} is set: if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.info} is set: send "&aZalozyciel: &7%{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.ownername}%" send "&aNazwa: &7%{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.name}%" send "&aTag: &7%{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.tag}%" send "&aLiczba czlonkow: &7%{ultimateclans.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.member-number}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.killall} is set: send "&aZabojstwa: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.killall}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.killall} is not set: send "&aZabojstwa: &70" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.deathall} is set: send "&aSmierci: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.deathall} is not set: send "&aSmierci: &70" send "&aInfo:&7 %{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.info}%" send "&aCzlonkowie: &7%{ultimateclans.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.members::*}%" stop send "&aInfo:&7 %{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.info}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.info} is not set: send "&aZalozyciel: &7%{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.ownername}%" send "&aNazwa: &7%{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.name}%" send "&aTag: &7%{ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.tag}%" send "&aLiczba czlonkow: &7%{ultimateclans.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.member-number}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.killall} is set: send "&aZabojstwa: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.killall}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.killall} is not set: send "&aZabojstwa: &70" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.deathall} is set: send "&aSmierci: &7%{ultimateclans.clan.%arg 2%.deathall}%" if {ultimateclans.clan.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.deathall} is not set: send "&aSmierci: &70" send "&aInfo: &7Nie ustawiono" send "&aCzlonkowie:" loop {ultimateclans.%{ultimateclans.clan.%arg 2%.tag.fullname}%.members::*}: set {_UltimateClans.dodatek.nick} to loop-value parsed as player if {_UltimateClans.dodatek.nick} is online: send "&a%{_UltimateClans.dodatek.nick}%" else: send "&a%{_UltimateClans.dodatek.nick}%" stop else: send "%{tag}% &cNie ma takiego klanu!" stop else: send "%{tag}% &cNie ma takiego klanu!" stop else: if {ultimateclans.%name of player%.member} is true: if {ultimateclans.lang} is "pl": make player execute command "clans info %{ultimateclans.%name of player%.clan.name}%" wait 1 tick stop if {ultimateclans.lang} is "eng": make player execute command "clans info %{ultimateclans.%name of player%.clan.name}%" wait 1 tick stop if {ultimateclans.%name of player%.owner} is true: if {ultimateclans.lang} is "pl": make player execute command "clans info %{ultimateclans.%name of player%.owner.clanname}%" wait 1 tick stop if {ultimateclans.lang} is "eng": make player execute command "clans info %{ultimateclans.%name of player%.owner.clanname}%" wait 1 tick stop else: send "%{tag}% &cNie masz wlasnej gildii!" send "%{tag}% &aW celu zobaczenia profilu innej gildii uzyj:" if {ultimateclans.lang} is "pl": send "&7/{@prefix} profil [nazwa/tag]" stop if {ultimateclans.lang} is "eng": send "&7/{@prefix} profile [name/tag]" stop else: send "&cNie masz uprawnien do uzywania tej komendy" stop Linijki masz podane od razu w kodzie(tzn koło kodu, po lewej stronie) Edytowane 7 czerwca 2014 przez Slupik98 Shirgerus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 7 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2014 (edytowane) @UPZaraz sprawdze Pytanie odchodzące z poza tematu:Czy jak wgram wild skript i skript+ wszystkie skrypty będą działać i pluginy czy będzie się bugować? Edytowane 7 czerwca 2014 przez Shirgerus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 7 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2014 Nic się bugować nie będzie ALE:1) musisz zostawić plugin skript2) musisz dodać plugin skaddonlibLink:http://skript.pl/index.php?/topic/609-spis-dodatki-do-skripta/Tam masz wszystkie dodatki ładnie wypisane razem z downloadem. Shirgerus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Shirgerus 0
Jak zrobić aby pokazywało pod komedą /sprawdz: ile się ma diamentów
DODATEK DO ULTIMATECLANS ZE PO /G PROFIL WYSWIETLA SIE NOWA OPCJA ONLINE I POKAZUJE ILU GRACZY ONLINE (LICZBA ONLINE W GILDI ORAZ NICKI)
Oraz jak zrobić rpzy wejściu na cuboid vip wywala do tylu ?
Edytowane przez ShirgerusOdnośnik do komentarza
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi