DivLeD 0 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 Chciałbym poprosić Was o napisanie skryptu:Na komendę /targ, która otwierała by menu villagera z 100 stronami różnych ofert wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 352 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 (edytowane) command /trade: trigger: add diamond for stone named "Diamond Stone" with 99999 max uses to {_trades::*} open trade gui named "&6Sklep" with {_trades:*} to player Potrzebny plugin RandomSK. strony dodajesz add <item> for <item> with <dostepna_ilosc_ofert> max uses to {_trades::*} Edytowane 17 lipca 2015 przez Shooterowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DivLeD 0 Opublikowano 17 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 mógłbyś dać mi to w pastebin ponieważ mam błędy : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DivLeD 0 Opublikowano 17 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 command /trade: trigger: add diamond for stone named "Diamond Stone" with 99999 max uses to {_trades::*} open trade gui named "&6Sklep" with {_trades:*} to player Potrzebny plugin RandomSK. strony dodajesz add <item> for <item> with <dostepna_ilosc_ofert> max uses to {_trades::*} mógłbyś dać mi to w pastebin ponieważ mam błędy : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 usuń spacje wstaw TAB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DivLeD 0 Opublikowano 17 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 (edytowane) usuń spacje wstaw TAB. usuwałem i nic. zobacz screen: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 17 lipca 2015 przez DivLeD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 Hmm.. a może plugin Shopkeepers ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DivLeD 0 Opublikowano 26 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2015 Brak rozwiązania :( . Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DivLeD 0
Chciałbym poprosić Was o napisanie skryptu:
Na komendę /targ, która otwierała by menu villagera z 100 stronami różnych ofert wymiany.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi