bvcz 444 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 (edytowane) Witam. Mam pytanie. Da się zrobić coś w stylu "on walking on any block"?Czyli gdy gracz poruszy się i przejdzie dalej to wykona się np. "cancel event". Edytowane 3 czerwca 2014 przez Barunyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 on walking on any block jest mega zbugowane ale jak masz skript plus to możesz użyć "on any movment" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 3 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Nie działa, błąd: can't understand this event 'on any movment'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Musisz posiadać: skaddonlibskript plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 3 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Musisz posiadać: skaddonlibskript plusPosiadam najnowsze, właściwie przed chwilą pobrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mati770ka 120 Opublikowano 3 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Sprobuj: on any movement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 3 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2014 Sprobuj: on any movementDzięki wielkie, do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bvcz 444
Witam. Mam pytanie. Da się zrobić coś w stylu "on walking on any block"?
Czyli gdy gracz poruszy się i przejdzie dalej to wykona się np. "cancel event".
Edytowane przez BarunytOdnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi