DeeJay 0 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 SiemaMam problem ze skryptem. Mianowicie chcę aby po zabiciu zombie konsola dawała graczowi określoną ilość punktów. Skrypt nie działa. Ktoś ma jakieś pomysły czemu?on death of zombie: execute console command "/p give %player% 10"pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 1 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 zamiast %player% daj %attacker% w on death/damage używa się: - victim - ofiara - attacker - atakujący. DeeJay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeeJay 0 Opublikowano 1 lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! mam coś takiego:on death of zombie: if attacker is player: execute console command "/p give %attacker% 10"nie działa. @editMoże mam jeszcze wpisać gdzieś hasło RCON? @edit2Rozwiązałem problem samemu. Można zamknąć temat. Edytowane 1 lipca 2015 przez DeeJay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeeJay 0
Siema
Mam problem ze skryptem. Mianowicie chcę aby po zabiciu zombie konsola dawała graczowi określoną ilość punktów. Skrypt nie działa. Ktoś ma jakieś pomysły czemu?
pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi