Zasepamen 13 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 Witam. Proszę o skrypt gdzie po wpisaniu komendy /restarttntutworzy mi pole z gravel i pod tym z tnt. o kordach przekątnych podanych w skypcie. Chcę zrobić odbudowę areny tntrun.Proszę o pomocPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 (edytowane) Wszystkie komendy masz pod: /restarttnthelp Liczę na naj, pisałem to 1h... Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zasepamen 13 Opublikowano 30 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 (edytowane) Nie oto mi chodziło. Napisałem że na kordach podanych w skrypcie gdyż to ma działać samo. Gdy gracze wygrają ma odświeżyć arenę. bez udziału admina. A napisałem ze po wpisaniu komendy aby łatwiej było komuś to napisać :) A z tego co wiem tutaj musi być player a nie konkretne kordy. :(Ale za to że się postarałeś to dostaniesz + naj :) Ale nadal nie jest to o co mi chodziło. I doszło drugie pytanie jak postawić blok na wyznaczonych kordach w skript. (Bez podawania kordów do komendy) Aby były już ustalone na etapie pisania skript. Z resztą tak samo jak w tntrun Edytowane 30 czerwca 2015 przez Zasepamen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 352 Opublikowano 30 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 Możesz dodać bloki do pętli, zapętlić pętlę (looool) i ustawić blok na gravel, a blok pod tym blokiem na tnt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zasepamen 13 Opublikowano 30 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2015 A jak postawić jakiś blok na jakiś kordynatach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zasepamen 13
Witam. Proszę o skrypt gdzie po wpisaniu komendy /restarttnt
utworzy mi pole z gravel i pod tym z tnt. o kordach przekątnych podanych w skypcie. Chcę zrobić odbudowę areny tntrun.
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi