DeeJay 0 Opublikowano 28 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 WitamProszę was o naprowadzenie mnie lub pomoc w napisaniu skryptu na respienie moba (zombie) w losowym miejscu na regionie po kilka sztuk. pozdrawiam DeeJay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BodzioPluginsSkript 1 Opublikowano 28 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 script load: if {zombie.chance} isn't set: set {zombie.chance} to 5 Tu jest szansa w procentach if {zombie.msg} isn't set: set {zombie.msg} to "&7[&6Zombie&7] &aZombie zespawnowal sie na kordach: {xyz}" on spawn of zombie: chance of {zombie.chance}%: set {_m} to {zombie.msg} replace "{xyz}" in {_m} with "%event-location%" broadcast "%{_m}%" kill event-entity spawn 1 zombie at event-location Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeeJay 0 Opublikowano 28 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 Byłbyś w stanie mi wyjaśnić co się w tym skrypcie dzieje? Chcę również żeby zombie respiły się na regionie o nazwie "miasto" Zamykam na życzenie ~herhor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 28 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeeJay 0
Witam
Proszę was o naprowadzenie mnie lub pomoc w napisaniu skryptu na respienie moba (zombie) w losowym miejscu na regionie po kilka sztuk.
pozdrawiam
DeeJay
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi