Witam. Próbuję napisać skrypt, który będzie wyświetlał wszystkim graczom daną wiadomość na pasku bossa. Komenda wygląda tak /bbr <wiadomość> <czas>. Po wpisaniu ma się utworzyć pasek smoka o treści <wiadomość> na <czas> sekund. Chyba to jasno opisałem :P. No i tu się pojawia problem, napisałem coś takiego:
command /bbr [<text>] [<text>]: trigger: if player has permission "boss.broadcast": if arg 1 is set: if arg 2 is set: create timed bar with text "%arg 1%" to all players for %arg 2% seconds else: send "&4Niepoprawne uzycie! Wpisz &6/bbr <wiadomosc> <czas>&4!" else: send "&4Niepoprawne uzycie! Wpisz &6/bbr <wiadomosc> <czas>&4!" else: send "&cNie mozesz uzyc tej komendy!"
Nie za bardzo chce coś działać. Może ktoś naprowadzić mnie na to, co jest nie tak? Z góry dzięki.
Pytanie
JaszczurrPl 0
Witam. Próbuję napisać skrypt, który będzie wyświetlał wszystkim graczom daną wiadomość na pasku bossa. Komenda wygląda tak /bbr <wiadomość> <czas>. Po wpisaniu ma się utworzyć pasek smoka o treści <wiadomość> na <czas> sekund. Chyba to jasno opisałem :P. No i tu się pojawia problem, napisałem coś takiego:
Nie za bardzo chce coś działać. Może ktoś naprowadzić mnie na to, co jest nie tak? Z góry dzięki.
Błędy dotyczą linijki z create timed bar...
https://skript.pl/temat/8448-bossbar-w-wildskript/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi