Skrypcior 7 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 (edytowane) Hejjoo, robię ranking itd. Mam msg: set death message to "%attacker% zabił %victim% (pkt) z: ???Jak wpisze player's tool to pisze wszystko nawet z Enchantem i nazwa a chce bez. Wie ktoś co wpisać? ;_; * Wytapkowane z mojego jabłuszka * Edytowane 22 czerwca 2015 przez Skrypcior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 type of attacker's tool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skrypcior 7 Opublikowano 22 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Jaki ty szybki jesteś :D dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Skrypcior 7
Hejjoo, robię ranking itd.
Mam msg:
Wie ktoś co wpisać? ;_;
* Wytapkowane z mojego jabłuszka *
Edytowane przez SkrypciorOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi