Norbi 1337 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 Poszukuję programu, dzięki któremu mogę edytować pliki gier na telefon. DouDou 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonFallingCookie Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 Zdekompiluj i potem przez eclipse możesz edytowaćchyba@downMówiłem, zdekompiluj aplikację;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 17 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 Wut? Mi chodzi edytować gry na telefonie (zmienić postęp), a ty mi wyskakujesz z eclipse, które obsługuje javę tylko. Nie, że używając telefonu tylko gry, które są na telefon. DouDou 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theneuetimes 522 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 Android czy java? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 17 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2015 Jak Android, to musisz mieć roota a potem przeglądasz pliki aplikacji w katalogu /data/data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi