Chocoszok 2 Opublikowano 6 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 Witam czy może mi ktoś zrobić prosty itemshop w grze ? Obsługujący profitsms lub microsms.pl ? Prosty: /vip /vip kup [kod z sms] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MiniGameShoot 25 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 hah w skript tego nie zrobisz. jedyne co możesz to odczytać wartość ze strony lub zapisać te kody do pliku za pomocą dodatku WildSkript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Apocalipto 0 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) Na CraftServe/MineServ/FiberHost jest cos tam API do tych platnosci... a jesli chcesz bezposrednio kase do banku to http://platnosci-online.pl/przewodnik.html?idp=0&idr=8#tresc Edytowane 7 czerwca 2015 przez Apocalipto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacperski 6 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) Da sie zrobic taki skrypt :) mogę wytłumaczyć :) np.jest to hpay.ench co nie to ten kod co przyjdzie wystarczy wyslac np. do admina (fragment kodu) command /vip kup [<text>]:trigger:send "Gracz %player% chce zakupic range vip i otrzymal kod %arg 1%" to all ops i np. command /asad:trigger:send "VIP: wyslij sms'a o tresci asasdasd pod nr 7335"send "Jezeli otrzymasz kod wpisz /vip kup (kod)"tylko permisje dodac ;) i cos jeszcze ale to i tak tylko kawalek kodu :) Edytowane 7 czerwca 2015 przez Kacperski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Chocoszok 2
Witam czy może mi ktoś zrobić prosty itemshop w grze ?
Obsługujący profitsms lub microsms.pl ?
Prosty: /vip
/vip kup [kod z sms]
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi