Skocz do zawartości
  • 0

[SkRayFall] Scoreboard i blad z sidebar

MiniGameShoot
 Udostępnij

Pytanie

Mam problem z scoreboard używając skrayfall. Treść erroru: 'sidebar' is not a number

Kod:

set name of sidebar of {_player} to ">"    set score "&3Player's Online:" in sidebar of {_player} to {playersOnline}    wait 3 ticks    set name of sidebar of {_player} to "s>"    wait 3 ticks    set name of sidebar of {_player} to "sk>"

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

i dalej błąd.... pokazuje we wszystkich  set name of sidebar of {_player} to [..] że sidebar is not a number.

command /sctest:	trigger:		set name of sidebar of player to ">"		set score "&3Player's Online:" in sidebar of player to 8		wait 0.5 seconds		set name of sidebar of player to "s>"		wait 0.5 seconds		set name of sidebar of player to "sk>"

to dziala...  

jak definujesz {playersOnline} ?

so to u ciebie jest? jak liczysz {playersOnline} ?

Edytowane przez mrschmock

• 0

a jakiej wersji uz´ywasz?

ja testuje na najnowszej MC 1.8.6 Skrypt 2.2 skRayFall 1.5.1

jak to tak napiszesz masz dalej jakis´ blàd? 

command /sctest2:	trigger:		set name of sidebar of player to ">"		set score "&3Player's Online:" in sidebar of player to 8		wait 0.5 seconds		set name of sidebar of player to "s>"		wait 0.5 seconds		set name of sidebar of player to "sk>"
Edytowane przez mrschmock

• 0

on join:

add 1 to {playersonline}

variables:

[..] = 0

EDIT:::::

jak dałem twój kod to pisze: an internal error occured while attemping to perform this command

ten blád wychodzi jak {_player} nie jest definowany... jak to tak kopiowales´ jak to napisalem to nie ma blédów... ja to sam sprawdzalem

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...