xFreku 100 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Cześć. Mam pytanie czy da sie odtworzyć w skrypcie schemat komendą //schematic i zrobic tak ze gracz jest w środku tej budowly. Za odp like :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 z tego co wiem to nie da się, chyba żeby wykorzystać jakiś plugin (?worldedit?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WujcioCreeper 5 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Miałem w niedalekim czasie to sprawdzić, ale nie stwierdzę na tą chwilę.Chcesz, to testuj moją technikę. 1. Wyjmujesz kod z Schematic'a i wklejasz na PasteBin.2. W kodzie dodajesz takową linijkę (musisz posiadać WildSkript):download from "%link PasteBin%" to file "plugins/WorldEdit/schematics/przykladowanazwapliku.schemat"To jest do pobrania pliku na czysty serwer, więc jak ty masz u siebie - Teoretycznie nie potrzebujesz.3. Wklepujesz odpowiednie komendy WorldEdit podpięte do Gracza/Konsoli wykonującej w danym miejscu to. Miałem zamiar to wykorzystać w napisaniu skryptu na SkyWars albo Dragon Escape, ale jakoś nie mam ostatnio na wszystko weny.Może pomogłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xFreku 100
Cześć. Mam pytanie czy da sie odtworzyć w skrypcie schemat komendą //schematic i zrobic tak ze gracz jest w środku tej budowly. Za odp like :)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi