LG9 0 Opublikowano 28 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2015 Witam piszę sobie skrypt na sklep i mam pewien problem mianowicie jak chcę zrobić że pod 1 komendą kilka komend chodzi o to że /sklep pomoc /sklep kup /sklep sprzedaj itp i nie mogę napisać tyle tekstu ile potrzebuję bo wyskakują mi błędy.Kod tego skryptu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Kod tego skryptu pożyczyłem z jakiegoś innego skryptu z tego forum ale sam tekst wiecie o co mi chodzi send.Jeśli ktoś będzie tak miły niech napisze mi coś podobnego żebym mógł sobie uzupełnić swoim tekstem. Z góry dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 29 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2015 Bosheeee... Masz:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LG9 0
Witam piszę sobie skrypt na sklep i mam pewien problem mianowicie jak chcę zrobić że pod 1 komendą kilka komend chodzi o to że /sklep pomoc /sklep kup /sklep sprzedaj itp i nie mogę napisać tyle tekstu ile potrzebuję bo wyskakują mi błędy.
Kod tego skryptu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Kod tego skryptu pożyczyłem z jakiegoś innego skryptu z tego forum ale sam tekst wiecie o co mi chodzi send.
Jeśli ktoś będzie tak miły niech napisze mi coś podobnego żebym mógł sobie uzupełnić swoim tekstem.
Z góry dzięki !
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi