Sołtys™ 29 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 Jak odnieści się do ubranych przedmiotów? rozrysuję to po polsku, i prosił bym zeby mi ktoś to przetłumaczył on damage: name of attacker's tool is "rozzbrojjeniecośtam": jeżeli victim ma hełm: upuść victim's hełm jeżeli ma zbroję: upuść zbroję... itd ,, probowałem z Victim's helmet, zapisywaniem do zmiennej itd ale nie wiem jak sie odnieśc bezpośrednio do ubranego itemu... pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 on damage: name of attacker's tool is "rozzbrojjeniecośtam": victim's helmet is not air: drop victim's helmet set victim's helmet to air victim's chestplate is not air: drop victim's chestplate set victim's chestplate to air Sołtys™ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys™ 29 Opublikowano 2 maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 może nie do konca dziala to co napisales, ale naprowadziłeś mnie tym porównaniem do air.. tak wiec dzieki norbi.. łap like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sołtys™ 29
Jak odnieści się do ubranych przedmiotów? rozrysuję to po polsku, i prosił bym zeby mi ktoś to przetłumaczył
on damage:
name of attacker's tool is "rozzbrojjeniecośtam":
jeżeli victim ma hełm:
upuść victim's hełm
jeżeli ma zbroję:
upuść zbroję... itd ,,
probowałem z Victim's helmet, zapisywaniem do zmiennej itd ale nie wiem jak sie odnieśc bezpośrednio do ubranego itemu... pomoże ktoś?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi