puun 7 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Kto by mi zrobił w pluginie że jak się uderzy gracza lub moba to daje siłę do maks 3 sekund? ?!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Yyy... Niestety to jest forum plugina Skript... Więc skrypty wchodzą w gre :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 puun 7 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 A zrobił byś mi plugin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Kolega u góry wydziwia. on damage: apply strenght 255 to attacker for 3 seconds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 puun 7 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 (edytowane) Kolega u góry wydziwia. on damage: apply strenght 255 to attacker for 3 secondsto jest skrypt tak ? czy plugin ? Edytowane 28 kwietnia 2015 przez Norbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Nie no, siedzimy na forum Skript i na pewno to jest plugin. GRATULACJE! Oczywiście, że skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 puun 7 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 (edytowane) a zrobił by mi ktoś to w pluginie ?bo Shooterowy napisal mi plugin na excalibur ale nie dziala to ze gdy uderzam moba lub gracza nie daje mi sily 6 na maks 3 sek :( a i chcialbym aby bylo dodane do tego pluginu co napisal ze jak klikne na tabliczke z napisem:&1[Excalibur]&aInteligentny&aMiecz$300000to wykona ta komende /excalibur i zabierze 300 tys graczu !pomoze ktos ???? link do pluginu: //Plik bez skanu//Jeden temat = jeden problem Edytowane 28 kwietnia 2015 przez Norbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMilooosz 1 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 moze pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 puun 7 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 to pomozesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
puun 7
Kto by mi zrobił w pluginie że jak się uderzy gracza lub moba to daje siłę do maks 3 sekund? ?!!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi