NeeReeQ 0 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Siemka ja jestem Nerq, posiadam rangę Admina na serverze MyOtherWorld.Jestem użytkownikiem tej oto strony pod przymusem bo ktoś nie powiem kto kazał mi się tu zarejestrować powie mi ktoś co się robi na tej stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 948 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 174 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Witam admina ;) Kilka twoich kolegów jest już zarejestrowanych na skript.pl. Polubisz to forum ;) Zwłaszcza, gdy jesteś adminem :P witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Polubisz to forum ;) Zwłaszcza, gdy jesteś adminem [emoji14] witamy.Ale on jest adminem w SIECI, nie całego forum. Jego władza ogranicza się jedynie do owego działu MOW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeeReeQ 0 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Ale on jest adminem w SIECI, nie całego forum. Jego władza ogranicza się jedynie do owego działu MOW.adminem prisona i tyle kropka xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 adminem prisona i tyle kropka xdWiem przecie :U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi