piter909 4 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 Hej,Czy wam też ten event nie działa? (Wywala błąd ender dragon is not a creature czy coś w ten desen). Próbowałem też z "enderdragon", bez "an". Skopiowałem nawet przykład na oficjalnym doc..Znacie jakiś sposób, aby odwołac się do tego zdarzenia? Będę wdzięczny za pomoc ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 354 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 on spawn: if event-entity is an enderdragon: lubon spawn: if event-entity is an ender dragon: piter909 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter909 4 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 Dziękuję :D!Gdy będę w domu dam znać czy wszystko działa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter909 4 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 Wszystko działa, dziękuję za pomoc! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piter909 4
Hej,
Czy wam też ten event nie działa? (Wywala błąd ender dragon is not a creature czy coś w ten desen). Próbowałem też z "enderdragon", bez "an". Skopiowałem nawet przykład na oficjalnym doc..
Znacie jakiś sposób, aby odwołac się do tego zdarzenia?
Będę wdzięczny za pomoc ;d
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi