Witam mam wielka prosbe a chodzi o skrypt na klatke cheatera
a wiec tak mam taki kod Dostałem go od uzytkownika tego forum i bardzo mu za to dziekuje
I tak chce zeby usunac kordynaty i ze po kliknieciu w ta glowe danego gracza teleportuje do zmiennej {klatka::spawn} Z gory dzieki
command /players <player>: trigger: wait 3 ticks set {_pages} to rounded up number of all players/9 open chest with {_pages} rows named "&5Gracze online" to player-arg set {_slot} to 0 loop number of all players times: loop all players: format slot {_slot} of player-arg with loop-player's skull named "&2%loop-player%" with lore "&6Health: &c%loop-player's health%||&6Level: &c%loop-player's level%||&6World: &c%loop-player's world%||&6Position:||&6X: &c%rounded down loop-player's x-coordinate%||&6Y: &c%loop-player's y-coordinate%||&6Z: &c%rounded down loop-player's z-coordinate%" to be unstealable add 1 to {_slot} if {_slot} is number of all players: stop
Pytanie
Gość Usunięty#1209
Witam mam wielka prosbe a chodzi o skrypt na klatke cheatera
a wiec tak mam taki kod Dostałem go od uzytkownika tego forum i bardzo mu za to dziekuje
I tak chce zeby usunac kordynaty i ze po kliknieciu w ta glowe danego gracza teleportuje do zmiennej {klatka::spawn} Z gory dzieki
command /players <player>: trigger: wait 3 ticks set {_pages} to rounded up number of all players/9 open chest with {_pages} rows named "&5Gracze online" to player-arg set {_slot} to 0 loop number of all players times: loop all players: format slot {_slot} of player-arg with loop-player's skull named "&2%loop-player%" with lore "&6Health: &c%loop-player's health%||&6Level: &c%loop-player's level%||&6World: &c%loop-player's world%||&6Position:||&6X: &c%rounded down loop-player's x-coordinate%||&6Y: &c%loop-player's y-coordinate%||&6Z: &c%rounded down loop-player's z-coordinate%" to be unstealable add 1 to {_slot} if {_slot} is number of all players: stopOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/7240-klatka-heatera/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi