Kirad253 0 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Kto mi zrobi skript na wlocznie i topor tyranów wraz z opisem lore ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kirad253 0 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) *Topor Tyranow : Umbreaking enchantment.level.100 Sharpness enchantment.level.20 Knockback III Fire Aspect X +Ofiara traci kontrole (Rozmyty ekran) gdy ja zaatakujesz *Smocza Wlocznia : Umbreaking X Sharpness enchantment.level.30 Knockback III +Podzczas atakuwyzwala umiejetnosc "Atak Glodu" +Niezniszczalna Bron te + opisy mają być na zielono Edytowane 12 lipca 2020 przez Wojciu formatowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Ok. Postaram się ci to zrobić, ale nie da się zrobić rozmyty ekran... Podmienię na ślepote lub wymioty. Na toporek: Ps nie dałem że dodaje effectu bo nie umiem, ale postaram się do jutra ci dodać Edytowane 12 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kirad253 0 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 nausea to jest nudnosc nie działa ani to ani to Chcial bys sie dowiedziec jak zrobic smocza wlucznie i topur? //Łącze ~bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kirad253 0
Kto mi zrobi skript na wlocznie i topor tyranów wraz z opisem lore ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi