ZiomuuSss 8 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Tak więc, mam listę nicków graczy {lista::*}, i chcę zloopować ją tak, aby każdego gracza wstawić do osobnej zmiennej. Tzn. Do zmiennej {_1} pierwszego gracza na liście, do zmiennej {_2} drugiego itp. Proszę o pomoc. Ps. Jak sprawdzic ilosc takich nickow w liscie? Edytowane 1 kwietnia 2015 przez ZiomuuSss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 354 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) set {_ilosc} to size of {lista::*}loop {lista::*}: loop {_ilosc} times: set {_%loop-number%} to loop-value Edytowane 1 kwietnia 2015 przez Shooterowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZiomuuSss 8
Witam. Tak więc, mam listę nicków graczy {lista::*}, i chcę zloopować ją tak, aby każdego gracza wstawić do osobnej zmiennej. Tzn. Do zmiennej {_1} pierwszego gracza na liście, do zmiennej {_2} drugiego itp. Proszę o pomoc.
Ps. Jak sprawdzic ilosc takich nickow w liscie?
Edytowane przez ZiomuuSssOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi