Witam grzebiąc w prefixach i permissionach chciałem zrobić w skripcie by dana permissia miała inny prefix np przydzielam właścicielowi permissie head.menu i on odstaje prefix [Właściciel] i na tabie [W] i tak też zrobiłem z innymi rangami, lecz jednak mam problem mianowicie przydzieliłem dane permissie do danych grup napisałem skript na prefixy jednak gracz który ma admina dostał prefix właściciela a gracz który ma vipa dostał prefix zwykłego gracza.Podsyłam skript :)
on join: if player has permission "head.menu": if player has permission "admin.menu": if player has permission "vip.menu": if {gildia.%player%.status} is false: set the player's display name to "&f[&4Wlasciciel&f]%player%" set the player's tablist name to "&f[&4W&f]%player%" else: set the player's display name to "&f[&4Admin&f]%player%" set the player's tablist name to "&f[&4A&f]%player%" else: set the player's display name to "&f[&5VIP&f]&6 %player%" set the player's tablist name to "&f[&5V&f]&6 %player%" else: set the player's display name to "&f[&7Gracz&f] %player%" set the player's tablist name to "&f[&7G&f] %player%"
Moge jeszcze podesłać permissions ale tam nie popełniłem błędu, no chyba że chcecie
Pytanie
JutkowskY 3
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi