destroyowsky 2 Opublikowano 19 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2014 Witam! Potrzebuję skryptu, który:Jeżeli gracz posiada (trzyma aktualnie) książkę (zwykłą lub "świecącą") o nazwie "&4Ksiega Zycia" i ją użyje prawym przyciskiem, ona zniknie, a player otrzyma permamentnie dodatkowe serce (musi być permamentnie). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 19 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2014 Powinno działać ;) on rightclick on a book: if name of player's tool is "&4Ksiega Zycia": delete player's tool apply Health Boost 1 to the player for 9999 days set {zycie.%player%} to trueevery 30 seconds: loop all players: if {zycie.%loop-player%} is true: apply Health Boost 1 to the loop-player for 9999 days// Mała pomyłka, zedytowałem destroyowsky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 destroyowsky 2 Opublikowano 19 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2014 Ogromne dzięki za szybką odpowiedź! Poleciał "Lubię To", będę miał jeszcze sporo zleceń na skrypty, więc myślę że mi pomożecie dopóki się nie nauczę sam ich wykonywać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Rozwiązane. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
destroyowsky 2
Witam!
Potrzebuję skryptu, który:
Jeżeli gracz posiada (trzyma aktualnie) książkę (zwykłą lub "świecącą") o nazwie "&4Ksiega Zycia" i ją użyje prawym przyciskiem, ona zniknie, a player otrzyma permamentnie dodatkowe serce (musi być permamentnie).
pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi