KidzBlack 0 Opublikowano 19 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2014 (edytowane) Witam, Mam pytanie: czy da się sprawdzić nazwę zbroi gracza? Oto co udało mi się napisać: https://code.skript.pl/ObWyfwbR/ Niestety nie działa, gdyż nie wiem jak sprawdzać zbroje... Z góry dziękuje za odpowiedź! Edytowane 17 sierpnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 19 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2014 Chyba nazwa nie kolor ;) if name of player's helmet is "cos": KidzBlack 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KidzBlack 0 Opublikowano 19 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2014 Dziękuję! Wszystko dobrze działa :)Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 20 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Rozwiązane. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KidzBlack 0
Witam,
Mam pytanie: czy da się sprawdzić nazwę zbroi gracza?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi