SuchyKruchyPL 0 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 Napisał by ktoś skript na Disco Zbroje? Ale nie chodzi mi o taki zwykły tylko o :- Żeby kolory były nie zależne od założonego seta. Czyli mam założony diax set a disco też mam- Permissie- i aby kolory szybko się zmieniałyZa wszelką pomoc dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dodoz012609 29 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 Nie ma w polskim słowniku takiego słowa jak "permisje"... Są tylko uprawnienia. Nie da się zmienić koloru zbroji innej, niż skórzana. Jak będą kolory za szybko się zmieniały, to straszni Ci zlaguje serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 (edytowane) @up Post raczej bezużyteczny@topic Wyszukiwarka, jedna ze zaj*bistych możliwości tego forum:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 25 lutego 2015 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SuchyKruchyPL 0
Napisał by ktoś skript na Disco Zbroje? Ale nie chodzi mi o taki zwykły tylko o :
- Żeby kolory były nie zależne od założonego seta. Czyli mam założony diax set a disco też mam
- Permissie
- i aby kolory szybko się zmieniały
Za wszelką pomoc dziękuje
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi