Skrypcior 7 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 Hejka, mam pytanie jak podpiąć psRanking z uniTabem? Z góry dzięki :) Niestety oboje deweloperów jest zbanowanych :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 Co masz na myśli pisząc "podpiąć"? Skrypt Gulasza na Taba lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skrypcior 7 Opublikowano 21 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 (edytowane) Link?@Topic Podpiąć czyli topka graczy, zabójstwa i dedy. Mam pytanie.. Czy da sie ominąć usuwanie prefixow z przed nicków? :* Edytowane 21 lutego 2015 przez Skrypcior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skrypcior 7 Opublikowano 21 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2015 A jest w tym skrypcie możliwość dania normalnej listy graczy tylko ze z dodatkowymi napisami? I jak ominąć usuwanie tag z nad głów graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Skrypcior 7
Hejka, mam pytanie jak podpiąć psRanking z uniTabem? Z góry dzięki :)
Niestety oboje deweloperów jest zbanowanych :(
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi