codizwierzak 0 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 (edytowane) Stworzyłem oto taki skript Naprawił by mi może ktoś ten script Edytowane 12 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 codizwierzak 0 Opublikowano 20 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 (edytowane) A dało by się zrobić żeby to nie było komendą //edition Bo chciałbym żeby można było wykonywać te operacje tylko jak się kliknie na tabliczkę &3[bankomat] Edytowane 20 lutego 2015 przez codizwierzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 codizwierzak 0 Opublikowano 23 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2015 Może by jednak ktoś podjął by się wyzwania bo skript jest mi bardzo potrzebny w formie bez komend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dodoz012609 29 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Czyli chciałbyś aby tą komende zastąpić poprzeż klikanie na tabliczke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 codizwierzak 0 Opublikowano 27 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! raczej nie bo chce żeby to się robiło na chcie tak jak napisałem ale nie komendą raczej może ja coś pokombinuje jak przyjedzie komp z naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 codizwierzak 0 Opublikowano 2 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 marca 2015 Wpadłem na pomysł aby dodać if message contain is tylko nie wiem czy to jest ze zwykłego skripta czy jakiegoś dodatku ktoś by mi mógł powiedzieć czy to jest ze zwykłego skript czy jakiegoś dodatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
codizwierzak 0
Stworzyłem oto taki skript
Naprawił by mi może ktoś ten script
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi