Prosiłbym o napisanie skryptu na ranking do już istniejącego skryptu na statystyki.
Nie wiem konkretnie jak się za to zabrać :((
Chodzi mi konkretnie o to aby po wpisaniu komendy /top10 wyświetlało się na czacie użytkownikowi top 10 zabójstw (killi).
Poniżej podam kod skryptu na statystyki prosiłbym o dopisanie do tego /top10 :)
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
options: killpresent: 0 #Co gracz dostanie po zabiciu, mozna wpisac id lub nazwe killpresents: 0 #Ilosc "Dropu" z zabitych Graczy. killslvl: 1 #Ilosc dawanego lvl po zabiciuvariables: {lvl.%player%} = 0 {punkty.%player%} = 0 {obr.%player%} = 0 {smierc.%player%} = 0on death: attacker is a player victim is a player add 1 to {smierc.%victim%} add {@killslvl} to {lvl.%attacker%} message "&cZabiles Gracza &b%victim%" to attacker message "&cZostales zabity przez &b%attacker%" to victimon damage: attacker is a player victim is a player add 1 to {punkty.%attacker%} add 1 to {obr.%victim%}command /stats: description: Pozwala sprawdzic statystyki gracza aliases: st trigger: message "&0~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~" message "&5Statystyki &d%player%" message "&0~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~" message "&cZABOJSTWA : &b%{lvl.%player%}%" message "&cZGONY : &b%{smierc.%player%}%" message "&cZadales lacznie &b%{punkty.%player%}% &cobrazen" message "&cZostales uderzony &b%{obr.%player%}% &crazy"command /reset <player>: permission: kpvp.admin trigger: remove {lvl.%arg%} from {lvl.%arg%} send "&7Pomyslnie usunoles level gracza &c%arg%"command /resetall <player>: permission: kpvp.admin trigger: remove {lvl.%arg%} from {lvl.%arg%} remove {punkty.%arg%} from {punkty.%arg%} remove {obr.%arg%} from {obr.%arg%} remove {smierc.%arg%} from {smierc.%arg%} send "&7Pomyslnie usunoles statystyki gracza &c%arg%"on death: if victim is a player: send "&aDostajesz &6100$ &aza zabicie gracza &6%victim%&a!" to attacker execute console command "eco give %attacker% 100"on right click with sword on player: send "&c? &6%clicked player% &bma &6%{lvl.%clicked player%}% &blvl PVP."
Pytanie
Baroszek 1
Witam.
Prosiłbym o napisanie skryptu na ranking do już istniejącego skryptu na statystyki.
Nie wiem konkretnie jak się za to zabrać :((
Chodzi mi konkretnie o to aby po wpisaniu komendy /top10 wyświetlało się na czacie użytkownikowi top 10 zabójstw (killi).
Poniżej podam kod skryptu na statystyki prosiłbym o dopisanie do tego /top10 :)
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi