WesołyRomek 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 Zrobiłby mi ktoś skrypt do pvp np zmniejszanie knocka, dalsze bicie lub podał takie skrypty? Nie żadne flare, hujzuni, nodusy itd. Z góry Dziękuję za przeczytanie ! Myślę że mi pomożecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 To nie to forum.Tu są skrypty do pluginu Skript. Automatycznie wygenerowana wiadomość.Ten temat został przeniesiony z "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!" do "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WesołyRomek 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 A znasz jakieś forum z skryptami do pvp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 Nie, i raczej takiego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturro43 146 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 Ja znam. www.jestemdzieckiemktorenieradzisobiewklockachipotrzebujeniszczyctagrezamiastdluzejposiedziecnadswojatechnikaizdobycskilla.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RekitHD 19 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 moge Ci to napisać za nie wielka opłatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ✔ мÑ�иaωi 1/8 ✔ 1 Opublikowano 19 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2015 Mogę Ci sprzedać skrypty nie wykrywalne, które posiadają funkcje wszystkich innych cheatów + szybkie strzelanie z łuku. Dodatkowo mogę sprzedać skrypt na makro, działa prawie jak killaura. Do działania makra musisz mieć AutoHotkey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 Skrypty? Mogę ci dać za free. Dałem ci link na PW z instrukcją jak z tego korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomash1337 0 Opublikowano 15 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2016 Na youtube takich skryptów jest milion ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rEKU 2 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 Mogę Ci podesłać na PW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WesołyRomek 0
Zrobiłby mi ktoś skrypt do pvp np zmniejszanie knocka, dalsze bicie lub podał takie skrypty? Nie żadne flare, hujzuni, nodusy itd.
Z góry Dziękuję za przeczytanie !
Myślę że mi pomożecie
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi