KusiuMC 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 Witajcie, napisze ktos mi skrypt na grupowy losowy teleport? w obrębie 5 kratek tepa na losowe koordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KusiuMC 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 A i żeby to była szafa grająca, i jak się nacisnie kamiennym przyciskiem to tepnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 to znaczy jak się naciśnie na przycisk, za którym jest szafa grająca to graczy w promieniu 5 bloków teleportuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KusiuMC 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RekitHD 19 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 nie lepiej plg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KusiuMC 0 Opublikowano 12 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2015 Wątpie żeby mi ktoś napisał plugin na ten teleport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 12 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2015 options: xmax: 2000 xmin: -2000 zmax: 2000 zmin: 2000on rightclick on stone button: blok behind event-block is jukebox: set {_w} to player's world set {_x} to random integer between {@xmin} and {@xmax} set {_y} to 60 set {_z} to random integer between {@zmin} and {@zmax} loop 100 times: set {_loc} to location at ({_x}, {_y}, {_z}) of world {_w} block at {_loc} is not air: add 1 to {_y} else if block above {_loc} is not air: add 1 to {_y} else: exit loop loop players in radius 5 of event-block: teleoprt loop-player to {_loc}Pisane z telefonu, powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KusiuMC 0
Witajcie, napisze ktos mi skrypt na grupowy losowy teleport? w obrębie 5 kratek tepa na losowe koordy
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi