Witam, mam pytanie czy da sie ogarnac tak aby dana nazwa miecz zlotego byla uzywana od danego lvl bo jak tak robie to wychodzi ze jak mam gold sword o danej nazwie to pokazuje jak bym uzywal zlotego
2pytanie czy da sie ogarnac lvl na zbroie. Częsc skryptu:
options:#Od ktorego poziomu mozna uzywac drewnianego miecza? apple: 1#Od ktorego poziomu mozna uzywac drewnianego miecza? drewno: 1#Od ktorego poziomu mozna uzywac kamiennego miecza? Kamienny: 10#Od ktorego poziomu mozna uzywac zelaznego miecza? Zelazny: 30#Od ktorego poziomu mozna uzywac zlotego miecza? Zloty: 40#Od ktorego poziomu mozna uzywac diamentowego miecza? Diamentowy: 50#Od ktorego poziomu mozna uzywac diamentowego miecza? Diamentowy1: 51#Skroty do komendy /lvl np. /poziom lub /level Skroty: poziom, level#Uprawnienie do komendy /lvl Uprawnienie: lvl.pokaz variables: {lvl.%player%} = 0on consume steak: if player is holding steak: if {lvl.%player%} is greater than or equal to {@apple}: stop else: cancel event send "&cNiestety nie mozesz uzywac tego przedmiotu. Musisz najpierw osiagnac &e{@apple} poziom&c!"on damage: if attacker is holding wooden sword: if {lvl.%attacker%} is greater than or equal to {@drewno}: stop else: cancel event send "&cNiestety nie mozesz uzywac tego przedmiotu. Musisz najpierw osiagnac &e{@drewno} poziom&c!" to attacker
Pytanie
adek1990 31
Witam, mam pytanie czy da sie ogarnac tak aby dana nazwa miecz zlotego byla uzywana od danego lvl bo jak tak robie to wychodzi ze jak mam gold sword o danej nazwie to pokazuje jak bym uzywal zlotego
2pytanie czy da sie ogarnac lvl na zbroie. Częsc skryptu:
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi