Skocz do zawartości
  • 0

Prośba o stworzenie skryptów i pluginów

kolo
 Udostępnij

Pytanie

Witam.

Potrzebuję 10 skryptów oraz pluginów i opiszę jakie to maja być pluginy i skrypty.

Pluginy:

napiszcie mi plugin na rejestrację taki jak jest u skkf czyli że się pisze /zarejestruj hasło kod z obrazka czyli mapy ale żeby ten kod był widoczny, a logowanie żeby było za pomocą komendy /zaloguj hasło

napiszcie mi plugin na trampolinę czyli za pomocą żółtej gąbki jak się postawi to wybija do góry

napiszcie mi plugin na takie coś, że jak nacisnę przycisk tab to mi pokazuje w jednej rubryce w jakiej jestem topce graczy a w drugiej rubryce w jakiej moja gildia jest top gildii ale żeby to się zmieniało jak ktoś mnie przebije i będzie wyżej mnie to żeby to pokazało

napiszcie mi plugin na takie coś, że jak się wpisze komendę /vip to pokazuję jakie ma dostępne komendy i jakie ma eq i tak samo jak się wpisze komendę /svip

napiszcie mi plugin na hologram

napiszcie mi plugin na takie coś, ze jak się padnie to się dostaje bana na 2 dni

napiszcie mi plugin na rzadkie wypadanie czerwonych jabłek z drzewa

napiszcie mi plugin na stołniarkę z takimi itemami jak ja chce, a oto link ze zdjęciem do nich: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Skrypty:

napiszcie mi skrypt na blokownie wszystkich czcitów takich jak: nodus, xenon, weepcraft, itp i w tych paczkach czcitów są opcje i zablokujcie wszystkie je żeby gracze nie mogli ich używać ale nie dostawali bana ani kicka

napiszcie mi skrypt na fajną dekorację serwera

napiszcie mi skrypt na takie coś, że gracze jak znajdą błąd to mogą zgłosić błąd i ten błąd wysyła do admina

napiszcie mi skrypt na administrację, że jak napisze komendę /administracja to pokazuję kto jest online z administracji a jak nie będzie nikogo to będzie pisało że nie ma nikogo z administracji

napiszcie mi skrypt taki sam jak iVote tylko bez bugów

napiszcie mi skrypt na czyszczenie czatu co 50 minut i żebym mógł zmienić czas w configu skryptu

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Hmm, całkiem spore zlecenie :D

Więc tak:

1. Nie będę potrafił tego zrobić.

2. Raczej będzie się dało :P Ale będzie działało przy ruchu na gąbce.

3. Taki plugin chodzi już po necie (na 99%)

4. Nic prostszego :P Skrypt do napisania w 5 minut.

5. Holographic Display (plugin) poszukaj ;)

6. Da się zrobić ;)

7. Nie będe potrafił.

8. Będzie potrzebny WildSkript na twoim serwerze.

Skrypty:

9. Poszukaj na tym forum, gdzieś takie coś widziałem :)

10. Jest skrypt do dekorowania serwera. Wejdź w Skrypty -> Lista Skryptów

11. Da się zrobić

12. Da się zrobić

13. Nie potrafię :P

14. Da się zrobić

Tylko mistrzu. Napisanie 7 skryptów trochę zajmie :D Jeśli ich potrzebujesz daj znać ;) Nie będę się zabierał za coś takiego jeśli autor już tego nie potrzebuje :)

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...