postanowiłem zająć się problemem kolegi puun z forum.
To jest kod który do tej pory zrobiłem:
on click on sign:[TAB]if line 1 is "&1[EXCALIBUR]":[TAB][TAB]if line 2 is "&6NAJLEPSZA":[TAB][TAB][TAB]if line 3 is "&6BRON!!!":[TAB][TAB][TAB][TAB]if line 4 is "$300000":[TAB][TAB][TAB][TAB][TAB]if player's tool is air:[TAB][TAB][TAB][TAB][TAB][TAB]set player's tool to diamond sword named "&e&lExcalibur||Wlasnosc: %player%||&f&lZabici gracze: %{killedbyexcalibur.%player%}%||&7&lWytrzymalosc: &8&l%health of player's tool%&f&l/&7&l1561"[TAB][TAB][TAB][TAB][TAB]else:[TAB][TAB][TAB][TAB][TAB][TAB]send "&cMusisz miec pusta reke, aby otrzymac excalibur!" on leftclick:[TAB]if player tool is diamond sword named "&e&lExcalibur||Wlasnosc: %player%||&f&lZabici gracze: %{killedbyexcalibur.%player%}%||&7&lWytrzymalosc: &8&l%health of player's tool%&f&l/&7&l1561":[TAB][TAB]remove strength from player[TAB][TAB]APPLYarrow-10x10.png strength 7 to player for 3 seconds on death of player:[TAB]if attacker tool is diamond sword named "&e&lExcalibur||Wlasnosc: %attacker%||&f&lZabici gracze: %{killedbyexcalibur.%attacker%}%||&7&lWytrzymalosc: &8&l%health of attacker's tool%&f&l/&7&l1561":[TAB][TAB]add 1 to {killedbyexcalibur.%attacker%}
Lecz wrzucając to na serwer wyświetla mi 3 błędy:
"player" is not an item stack
"player tool" is not entity type
"attacker tool" is not entity type
Nie mogę sobie poradzić z tymi błędami. A zdarzają mi się prawie przy każdym skrypcie który pisze. Mógłby ktoś mi pomóc? Dać jakieś wskazówki :)
Pytanie
MrAnvilPlay 18
Witam,
postanowiłem zająć się problemem kolegi puun z forum.
To jest kod który do tej pory zrobiłem:
on click on sign:[TAB]if line 1 is "&1[EXCALIBUR]":[TAB][TAB]if line 2 is "&6NAJLEPSZA":[TAB][TAB][TAB]if line 3 is "&6BRON!!!":[TAB][TAB][TAB][TAB]if line 4 is "$300000":[TAB][TAB][TAB][TAB][TAB]if player's tool is air:[TAB][TAB][TAB][TAB][TAB][TAB]set player's tool to diamond sword named "&e&lExcalibur||Wlasnosc: %player%||&f&lZabici gracze: %{killedbyexcalibur.%player%}%||&7&lWytrzymalosc: &8&l%health of player's tool%&f&l/&7&l1561"[TAB][TAB][TAB][TAB][TAB]else:[TAB][TAB][TAB][TAB][TAB][TAB]send "&cMusisz miec pusta reke, aby otrzymac excalibur!" on leftclick:[TAB]if player tool is diamond sword named "&e&lExcalibur||Wlasnosc: %player%||&f&lZabici gracze: %{killedbyexcalibur.%player%}%||&7&lWytrzymalosc: &8&l%health of player's tool%&f&l/&7&l1561":[TAB][TAB]remove strength from player[TAB][TAB]APPLYarrow-10x10.png strength 7 to player for 3 seconds on death of player:[TAB]if attacker tool is diamond sword named "&e&lExcalibur||Wlasnosc: %attacker%||&f&lZabici gracze: %{killedbyexcalibur.%attacker%}%||&7&lWytrzymalosc: &8&l%health of attacker's tool%&f&l/&7&l1561":[TAB][TAB]add 1 to {killedbyexcalibur.%attacker%}Lecz wrzucając to na serwer wyświetla mi 3 błędy:
https://skript.pl/temat/6066-excalibur-puuna/Udostępnij na innych stronach
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi