Zasepamen 13 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 (edytowane) WitamMam bardzo banalny kłopot którego nie wiem jak rozwiązać.Tworzę taką komendę lecz nie działa.command /daj: trigger: give player 1 compass of protection 1 named "&2Lokalizator" with lore "&2Tutaj" stopChodzi mi o napis lore gdy go usunę to działa a tak jak teraz to nie działa. Wywala błędyChcę zrobić wirtualną skrzynie w której będą komendy itp. I żeby ją otworzyć to właśnie trzeba posiadać taki kompas.Pozdrawiamedit:Udało mi się wgrałem dodatek skquery ale jak dodać efekt podświetlenia jak enchantowanie a żeby nie pisało jaki jest enchant? Bo narazie pisze tak: LokalizatorOchrona ILoreŻeby usunąć ten napis ochrona i aby ten item miał kolor zenchantowanego przedmiotu. Edytowane 1 lutego 2015 przez Zasepamen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Aby dać item z efektem świecenia się potrzebujesz pluginu SkQuery i Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Używasz to np. tak: give 1 glowing compass to player Zasepamen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zasepamen 13 Opublikowano 3 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Aha wielkie dzięki :) SkQuery mam i nie chcę za bardzo dodawać kolejne wtyczki. Hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zasepamen 13
Witam
Mam bardzo banalny kłopot którego nie wiem jak rozwiązać.
Tworzę taką komendę lecz nie działa.
Chodzi mi o napis lore gdy go usunę to działa a tak jak teraz to nie działa. Wywala błędy
Chcę zrobić wirtualną skrzynie w której będą komendy itp. I żeby ją otworzyć to właśnie trzeba posiadać taki kompas.
Pozdrawiam
edit:
Udało mi się wgrałem dodatek skquery ale jak dodać efekt podświetlenia jak enchantowanie a żeby nie pisało jaki jest enchant? Bo narazie pisze tak:
Lokalizator
Ochrona I
Lore
Żeby usunąć ten napis ochrona i aby ten item miał kolor zenchantowanego przedmiotu.
Edytowane przez ZasepamenOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi