DeLajt 15 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 Chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt o aby dropi z zombie item o nazwie : "Kamien Dusz" ( netherstar ) i gdy trzymamy go w łapce dawał nam efekt Speed I. i jeszcze jak by ktoś mógł mi napisać nazwy wszystkich efektów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZychuPL 1 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 (edytowane) on death of zombie: chance of (liczba np 10 albo 0.4)%: give 1 nether star named "Kamien Dusz" to %attacker% send "Znalazles Kamien Dusz" to player on movement: if player's tool is nether star named "Kamien Dusz" apply speed 1 to player Wytabuj sobie i nwm czy bedzie dzialac Edytowane 1 lutego 2015 przez ZychuPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 1 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nie, tonie zadziała on death of zombie: chance of 1%: drop 1 nether star named "Kamień Dusz" at victimevery second: loop all players: if loop-player's tool is nether star named "Kamień Dusz": apply Speed 1 to loop-player for 1 secondListę efektów widziałem niedawno w jakimś temacie, teraz niestety ci jej nie podam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeLajt 15
Chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt o aby dropi z zombie item o nazwie : "Kamien Dusz" ( netherstar ) i gdy trzymamy go w łapce dawał nam efekt Speed I. i jeszcze jak by ktoś mógł mi napisać nazwy wszystkich efektów ;)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi