Usunięty#450 36 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Oceniamy w skali 1/10 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Czemu po angielsku? :P6/10 bo angielski, nic tam nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#450 36 Opublikowano 31 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 1. Po angielsku bo znajomy mnie zachęcił by zrobić po angielsku i do większej ilości ludzi dotrę nie tylko polaków :)2. Nic nie ma bo to wersja alpha strony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan kk 42 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 7/10 Według mnie, masz dobrą wizytówkę na przyszłość, ale jednak trochę za mało rozbudowana, mógłbyś dodać parę podstron, opisać dokładniej siebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 A od czego jest JS? Dajesz menu 'choose language', tam eng. i pl. i tylo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Mhm, fajnie wygląda na telefonie, ale maila możesz mieć własnego, a nie w interii. Dodaj wielojęzyczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#450 36 Opublikowano 31 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Dziś jak wybije na kompa dodam mail z domeny a wielojęzyczny tryb nie jest potrzebny bo każdy zna angielski postaram się opisać tez siebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Trochę nie dopracowana, ale za to ładniejsza od norbiego. Daję plucha i ocenę 7/10.. Mam nadzieje, że się rozwinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Piszesz, że znasz Jave, a dajesz kod C#, brawo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#450 36 Opublikowano 31 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 MiniUpdate! Dodano: + Prowizoryczna Lista Projektów Zmieniono:•• Adres E-mail Usunięto:- BRAK ToDo:‼ Lista projektów w tabach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nie każdy umie inglisz languejdż. Jestem tego chodzącym dowodem ._, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi