ZychuPL 1 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Witam potrzebuje pomocy przy zabieraniu itemkow graczowi Mam takie coś: remove 64 cobblestone to player I to nie działa Druga sprawa to klikanie prawym chodzi mi oto że jeżeli gracz kliknie prawym na sponge to sie cos wykonuje (mam napisane co) tylko nie wiem jak to wyrazic Sorki za błędy TapaTalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) remove 64 cobblestone from player inventory on rightclick on sponge: lub on rightclick: if player's tool is sponge Edytowane 30 stycznia 2015 przez Kiudii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZychuPL 1 Opublikowano 30 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Wielkie dzięki. Temat do zamknięcia. PS: remove 64 from player's inventory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZychuPL 1
Witam potrzebuje pomocy przy zabieraniu itemkow graczowi
Mam takie coś:
remove 64 cobblestone to player
I to nie działa
Druga sprawa to klikanie prawym
chodzi mi oto że jeżeli gracz kliknie prawym na sponge to sie cos wykonuje (mam napisane co) tylko nie wiem jak to wyrazic
Sorki za błędy TapaTalk
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi