Cześć, witajcie. Mam zrobiony scoreboard poprzez odświeżanie loop all players i w tym jest problem że gdy jestem np. sam na serwerze - aktualizuje się, wchodzi drugi gracz i albo jemu albo mi nie będzie już się odświeżał, dlatego nie wiem w czym problem.. scoreboard jest zrobiony poprawnie. Wiecie może jak rozwiązać taki problem?
every 20 seconds: loop all players: display board named "&2&lMC-Prison" to loop-player make score "&9&lBlablabla" in board of loop-player to 11 make score "&e%loop-player%" in board of loop-player to 10 make score "&6 " in board of loop-player to 9 make score "&9&lMonety" in board of loop-player to 8 make score "&e%loop-player's money%" in board of loop-player to 7 make score "&4 " in board of loop-player to 6 make score "&9&lSektor" in board of loop-player to 5 make score "&5E" in board of loop-player to 4 make score "&3 " in board of loop-player to 3 make score "&9&lTEmeemem" in board of loop-player to 2 make score "&2Dostepny" in board of loop-player to 1 move display of loop-player to sidebar stop
@edit
Ale jestem gównem xD Trzeba było usunąć stop na końcu :o LOCK
Pytanie
Naami 39
Cześć, witajcie. Mam zrobiony scoreboard poprzez odświeżanie loop all players i w tym jest problem że gdy jestem np. sam na serwerze - aktualizuje się, wchodzi drugi gracz i albo jemu albo mi nie będzie już się odświeżał, dlatego nie wiem w czym problem.. scoreboard jest zrobiony poprawnie. Wiecie może jak rozwiązać taki problem?
@edit
Ale jestem gównem xD Trzeba było usunąć stop na końcu :o LOCK
Edytowane przez KiszonaBestiaOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/5952-scoreboard-przy-dw%C3%B3ch-graczach-si%C4%99-nie-od%C5%9Bwie%C5%BCa/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi