Cześć, potrzebuje '/magazyn' czyli w takim sensie że otwiera się GUI i następnie wybierasz magazyn coś w tym stylu . Te żółte shulkery to jest magazyn dla VIP'a
Ogólnie próbowałem coś ale nic mi nie wyszło jedynie jakieś tam GUI ale tak to nic
Dlatego zwracam się do kogoś kto napisze mi taki skrypt
DODATKOWO ŻEBY ZAPISYWAŁO SIĘ TO CO TAM SIĘ WŁOŻYŁO
Tu mój kod w którym próbowałem coś zrobić:
command /magazyn:
trigger:
magazynMenu(player)
function magazynMenu(p: player):
set {_gui} to chest inventory with 1 rows named "&eMagazyny"
set slot 2 of {_gui} to lime shulker box named "&aMagazyn 1"
set slot 3 of {_gui} to lime shulker box named "&aMagazyn 2"
if {_p} has permission "vip.magazyn":
set slot 4 of {_gui} to yellow shulker box named "&eMagazyn 3"
set slot 5 of {_gui} to yellow shulker box named "&eMagazyn 4"
set slot 6 of {_gui} to yellow shulker box named "&eMagazyn 5"
else:
set slot 4 of {_gui} to barrier named "&eMagazyn 3" with lore "&cWymagana ranga VIP!"
set slot 5 of {_gui} to barrier named "&eMagazyn 4" with lore "&cWymagana ranga VIP!"
set slot 6 of {_gui} to barrier named "&eMagazyn 5" with lore "&cWymagana ranga VIP!"
open {_gui} to {_p}
on inventory click:
name of event-inventory is "&eMagazyny"
cancel event
event-inventory is not player's inventory
Edytowane przez damixonek zapomniałem dodac jedna linie
Pytanie
damixonek 0
Cześć, potrzebuje '/magazyn' czyli w takim sensie że otwiera się GUI i następnie wybierasz magazyn coś w tym stylu
. Te żółte shulkery to jest magazyn dla VIP'a
Ogólnie próbowałem coś ale nic mi nie wyszło jedynie jakieś tam GUI ale tak to nic
Dlatego zwracam się do kogoś kto napisze mi taki skrypt
DODATKOWO ŻEBY ZAPISYWAŁO SIĘ TO CO TAM SIĘ WŁOŻYŁO
Tu mój kod w którym próbowałem coś zrobić:
command /magazyn: trigger: magazynMenu(player) function magazynMenu(p: player): set {_gui} to chest inventory with 1 rows named "&eMagazyny" set slot 2 of {_gui} to lime shulker box named "&aMagazyn 1" set slot 3 of {_gui} to lime shulker box named "&aMagazyn 2" if {_p} has permission "vip.magazyn": set slot 4 of {_gui} to yellow shulker box named "&eMagazyn 3" set slot 5 of {_gui} to yellow shulker box named "&eMagazyn 4" set slot 6 of {_gui} to yellow shulker box named "&eMagazyn 5" else: set slot 4 of {_gui} to barrier named "&eMagazyn 3" with lore "&cWymagana ranga VIP!" set slot 5 of {_gui} to barrier named "&eMagazyn 4" with lore "&cWymagana ranga VIP!" set slot 6 of {_gui} to barrier named "&eMagazyn 5" with lore "&cWymagana ranga VIP!" open {_gui} to {_p} on inventory click: name of event-inventory is "&eMagazyny" cancel event event-inventory is not player's inventory
Edytowane przez damixonekzapomniałem dodac jedna linie
https://skript.pl/temat/58875-magazyn/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi