Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na skup (komenda zapisujaca itemek) sprzedawanie itemkow

Pytanie

Witam potrzebuje skrypta bardzo mi jest potrzebny. Z gory dzieki

Chodzi o to ze jest npc(vilager) o zawie Skup i jezeli gracz kliknie prawym mieczem o nazwie Drewniany Bijak. Ale zeby item mozna bylo dodac komenda /skup (cena). I teraz zaluzmy ze mam w reku miecz o nazwie Kosa Smieri (miecz jest kamienny) i wpisze komende /skup 120 po tym jezeli klikne mieczem o nazwie Kosa Smieri (mieczem kamienny) to dostane 120 i na chacie wyskoczy mi inforamja Sprzedales Kosa Smieri (nie musi byc wiadomosci ale milo by bylo) i tak mozna by bylo dodac z 100-200 itemkow (przesadzam tak naprawde okolo 50-100 ale mowie na zapas) 

Z gory dzieki

https://skript.pl/temat/5875-skrypt-na-skup-komenda-zapisujaca-itemek-sprzedawanie-itemkow/

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
command /skup [<text&gt]:	trigger:		if arg 1 is "60":			remove player wooden sword named "&4Drewniany Bijak"			add 60 to player balance			send "&4 &7[&5Skup&7]Sprzedales Swoj Bijak, Sprawdz swoj licznik konta"			command /skup:	trigger:		open chest with 3 rows named "&5Skup" to player		format slot 2 of player with 1 of wooden sword named "&4Sprzedaj Bijak!" to close then run "skup 60"on rightclick wooden sword:	if name of player's tool is "&bDrewniany Bijak":		execute player command "/skup"

Nie testowane. by dodawać itemki stosuj wzór tego:

command /skup [<text&gt]:	trigger:		if arg 1 is "60":			remove player wooden sword named "&4Drewniany Bijak"			add 60 to player balance			send "&4 &7[&5Skup&7]Sprzedales Swoj Bijak, Sprawdz swoj licznik konta"
https://skript.pl/temat/5875-skrypt-na-skup-komenda-zapisujaca-itemek-sprzedawanie-itemkow/#findComment-48720

• 0
command /skup [<text&gt]:	trigger:		if arg 1 is "60":			remove player wooden sword named "&4Drewniany Bijak"			add 60 to player balance			send "&4 &7[&5Skup&7]Sprzedales Swoj Bijak, Sprawdz swoj licznik konta"			command /skup:	trigger:		open chest with 3 rows named "&5Skup" to player		format slot 2 of player with 1 of wooden sword named "&4Sprzedaj Bijak!" to close then run "skup 60"on rightclick wooden sword:	if name of player's tool is "&bDrewniany Bijak":		execute player command "/skup"

Nie testowane. by dodawać itemki stosuj wzór tego:

command /skup [<text&gt]:	trigger:		if arg 1 is "60":			remove player wooden sword named "&4Drewniany Bijak"			add 60 to player balance			send "&4 &7[&5Skup&7]Sprzedales Swoj Bijak, Sprawdz swoj licznik konta"

Kompletnie nie o to mi chodzilo poczytaj dokladnie pare razy

https://skript.pl/temat/5875-skrypt-na-skup-komenda-zapisujaca-itemek-sprzedawanie-itemkow/#findComment-48721

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...