micrAw 0 Opublikowano 9 marca Udostępnij Opublikowano 9 marca Witam chciałbym komende sellall, która bedzie pisana co 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1941 Opublikowano 10 marca Udostępnij Opublikowano 10 marca @micrAw Rozumiem, że chodzi o skrypt klienta napisany chociażby w AutoHotkey, a nie skrypt do pluginu Skript, tak? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 micrAw 0 Opublikowano 10 marca Autor Udostępnij Opublikowano 10 marca tak chodzi mi o skrypt któwy bedzie na czacie co jakis czas mi pisał sellall to napisze mi ktos ten skrypt? Łączę posty. Notatka dodana przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1941 Opublikowano 10 marca Udostępnij Opublikowano 10 marca Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 micrAw 0 Opublikowano 10 marca Autor Udostępnij Opublikowano 10 marca NIE wyswietla mi sie wiadomosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
micrAw 0
Witam chciałbym komende sellall, która bedzie pisana co 5 minut
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi