Skocz do zawartości
  • 0

Pluginy na wymiany/sklepy nie działają

Pytanie

Cześć 
Potrzebuje pomocy z pluginami na wymiane/sklepy próbowałem chyba z większością pluginów do takich wymian item za item na npc osadnika niestety mało który działa na moim serwerze a jak działają i świeci się na zielono w /pl to nie ma do nich wcale komend albo są 2-3 tylko do kupna za walutę 

Pluginy z którymi próbowałem:
UltimateShop- świeci się na zielono ale są tylko 3 komendy do otwarcia domyślnego sklepu za walutę 
Wandering Trades- świeci się nie zielono ale nie ma komend na poradniku jest /wt które się nawet nie wyświetla
Shopkeeprs- nie ładuję się nie ma go wcale w /pl
dtlTraders- nie ładuje się nie ma go w /pl
VillagerShop- ładuje się ale nie ma do niego komend
Villager Market - działa są do niego komendy ale nie umiem wyłączyć w nim waluty a potrzebuje trade itemy za itemy 

Silnik serwera to arclight 1.20.1 forge operatora mam na serwerze ale jest też pluginu luckperms może to koliduje

Bardzo zależy mi na sklepie item za item z npc 

https://skript.pl/temat/58522-pluginy-na-wymianysklepy-nie-dzia%C5%82aj%C4%85/

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
39 minut temu, dziubeek napisał:

Spróbuj dodać sobie uprawnienia do wykonywania komend z pluginu poprzez

/lp editor

lub 

/lp editor lub /lp user <nick> permission set <uprawnienie> true

też próbowałem i dalej nie ma komend do tych pluginów które działają 

https://skript.pl/temat/58522-pluginy-na-wymianysklepy-nie-dzia%C5%82aj%C4%85/#findComment-346207

• 0
16 minut temu, dziubeek napisał:

Zobacz czy pluginy nie wyrzucają errorów w konsoli. Jeśli je wyrzucają możesz je tu wysłać, spróbuję Ci pomóc.

Jedyne errory które są: 

[Minecraft]: [VillagerMarket] Could not find Economy Provider!
[15:08:05 ERROR] [STDERR]: Initializing Legacy Material Support. Unless you have legacy plugins and/or data this is a bug!

ale tak jak już mówiłem nie zależy mi na ekonomii najlepiej żeby było item za item ekonomia to ostateczność 

próbowałem jeszcze z BeautyQuests i tutaj też są tylko komendy podstawowe jak dla zwykłego gracza żeby wziąć zadanie tak samo jak nie mogę postawiać npc z tego pluginu wygląda to trochę tak jak by op nie miał wystarczających uprawnień 

https://skript.pl/temat/58522-pluginy-na-wymianysklepy-nie-dzia%C5%82aj%C4%85/#findComment-346209