mrspiders 0 Opublikowano 30 listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2024 (edytowane) Witam ! szukam osoby która czysto z przyjemności bez oczekiwania niczego w zamian dołączyła by do mojego projektu servera minecraft i by porobiła w programie różne modele 3d customowe do mobów czy przedmiotów i inne... oczekuje od was: - dobrych umiejetnosci robienia mobow | NAJWAŻNIEJSZE ! - dojrzałości - determinacji - mocnej psychy - kreatywności - wytrwałości - najlepiej 16-25 lat ale opcjonalne to jest Oczywiście wymagam również kultury w tym: Braku toksyczności i bycia miłym i wszystko co stoi za swłowem kultura osobista..... Co oferuje: - profesjonalne podejście..co mam na myśli ? mam na myśli wszystko będzie opłacone...server,domena,reklama,itp i inne.... - wiele innych - jak bedziemy potem robic strone to jak bedziecie chcieli mozemy na stronie opisac że to akurat to ty robiłeś modele itp mozesz to potem wykorzystac jako wzbogacic portfolio. discord: mrspiiders Edytowane 30 listopada 2024 przez mrspiders Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58329-modele-3d/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi