PanFrejk 8 Opublikowano 24 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 Witajcie!Ogarnie mi ktoś cuś takiego:Po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na miecz co 5 minut wyrzuca wszystkich graczy w góre na 5 kratek z permissją "ork.specjal" :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K_A196 6 Opublikowano 24 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 Jeżeli dobrze zrozumiałem jest to coś takiego... jeżeli źle to pisz ;Don join: set {ork.%player%} to trueon right click: if player's tool is a diamond sword: if {ork.%player%} is true: loop all players: if loop-player has permission "ork.specjal": execute loop-player command "/bukkit:tp ~ ~5 ~" set {ork.%player%} to false wait 300 second set {ork.%player%} to true else: send "&9Twoja moc nie zostala jeszcze przeladowana!" cancel eventOstatnio mi się coś rypie PeX więc sprawdziłem skrypt bez tego kawałka z permisjami, ale powinno działać :) Jeżeli są problemy to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanFrejk 8 Opublikowano 24 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 Działa, wogóle nie tak jakbym chciał, ale dzięki za stracony czas :}Chodzilo Ze Kazdego Gracza W Promieniu 10 Kratek (wiem że tak da się w skripcie)A jak wyrzuca to nie żeby teleportowalo 5 kratek wyżej, tylko wyrzucało (to też się jakoś da) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K_A196 6 Opublikowano 25 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2015 Działa, wogóle nie tak jakbym chciał, ale dzięki za stracony czas :}Chodzilo Ze Kazdego Gracza W Promieniu 10 Kratek (wiem że tak da się w skripcie)A jak wyrzuca to nie żeby teleportowalo 5 kratek wyżej, tylko wyrzucało (to też się jakoś da)on join: set {ork.%player%} to trueon right click: if player's tool is a diamond sword: if {ork.%player%} is true: loop players in radius 10 of the block in front of player: if loop-player has permission "ork.specjal": push loop-player upward with speed 1.5 set {ork.%player%} to false wait 300 second set {ork.%player%} to true else: send "&9Twoja moc nie zostala jeszcze przeladowana!" cancel event Prosze ;D Testowałem i działa ;D Jeżeli jest coś źle to pisz, a chętnie pomogę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanFrejk 8 Opublikowano 25 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2015 Dzięki wielkie :3Łapaj lajka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PanFrejk 8
Witajcie!
Ogarnie mi ktoś cuś takiego:
Po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na miecz co 5 minut wyrzuca wszystkich graczy w góre na 5 kratek z permissją "ork.specjal"
:v
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi