Skocz do zawartości
  • 0

Pushowan'ie Graczy!

PanFrejk
 Udostępnij

Pytanie

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jeżeli dobrze zrozumiałem jest to coś takiego... jeżeli źle to pisz ;D

on join:	set {ork.%player%} to trueon right click:	if player's tool is a diamond sword:		if {ork.%player%} is true:			loop all players:				if loop-player has permission "ork.specjal":					execute loop-player command "/bukkit:tp ~ ~5 ~"					set {ork.%player%} to false					wait 300 second					set {ork.%player%} to true		else:			send "&9Twoja moc nie zostala jeszcze przeladowana!"			cancel event

Ostatnio mi się coś rypie PeX więc sprawdziłem skrypt bez tego kawałka z permisjami, ale powinno działać :) Jeżeli są problemy to pisz

• 0

Działa, wogóle nie tak jakbym chciał, ale dzięki za stracony czas :}

Chodzilo Ze Kazdego Gracza W Promieniu 10 Kratek (wiem że tak da się w skripcie)

A jak wyrzuca to nie żeby teleportowalo 5 kratek wyżej, tylko wyrzucało (to też się jakoś da)

on join:	set {ork.%player%} to trueon right click:	if player's tool is a diamond sword:		if {ork.%player%} is true:			loop players in radius 10 of the block in front of player:				if loop-player has permission "ork.specjal":					push loop-player upward with speed 1.5					set {ork.%player%} to false					wait 300 second					set {ork.%player%} to true		else:			send "&9Twoja moc nie zostala jeszcze przeladowana!"			cancel event		

Prosze ;D Testowałem i działa ;D Jeżeli jest coś źle to pisz, a chętnie pomogę :)

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...