Seekeer 6 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Witam mam taki problem iż wgrałem WildSkript na serwer gdzie mam najnowszą wersję skript i nie wykrywa on mi tych efektów które są dodane w WildSkript i nie wiem czemu ? Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebafudi 122 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Wersja 1.4 raz działa, a raz nie. Dzikoysk pracuje nad 1.5.Jest też możliwość, że WS nie pracuje na najnowszej wersji sk, chociaż nwm, nie mogę nigdzie znaleźć info o wersji.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 WildSkript koliduje ze SkriptPlus. Jeśli go masz, to raczej to jest powodem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seekeer 6 Opublikowano 8 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Właśnie SK+ również mi nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Musisz mieć jave 7 oraz Skript 2.1.2 Podaj też log z konsoli (i wywal wszystkie inne dodatki) :) #// Wysłane z Panda Phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seekeer 6 Opublikowano 8 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 A działa to na Spigocie nowym na 1.7.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 8 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2014 Oj nwm, WildSkript 1.4 jest pod 1.7.2 Tak samo raczej będzie z 1.5, ale jak ma być na nowszą, to mówcie. Log z konsolki i wersja javy! :) #// Wysłane z Panda Phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Seekeer 6
Witam mam taki problem iż wgrałem WildSkript na serwer gdzie mam najnowszą wersję skript i nie wykrywa on mi tych efektów które są dodane w WildSkript i nie wiem czemu ? Pomoże ktoś ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi