mimitokox 0 Opublikowano 10 lipca Udostępnij Opublikowano 10 lipca Witam, Czy jest jakaś opcja odpalenia minecraft-a przez cmd? A jak nie ma to czy jest jakiś inny sposób przez jakiś komendę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimitokox 0 Opublikowano 10 lipca Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca Jeszcze mam pytanie jak zdobyć accessToken i UUID? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1921 Opublikowano 10 lipca Udostępnij Opublikowano 10 lipca Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1921 Opublikowano 10 lipca Udostępnij Opublikowano 10 lipca 43 minuty temu, mimitokox napisał: Witam, Czy jest jakaś opcja odpalenia minecraft-a przez cmd? A jak nie ma to czy jest jakiś inny sposób przez jakiś komendę? Nie sposób nie zadać pytania: dlaczego? Jedyne sensowne wyjaśnienie jakie przychodzi mi do głowy to chęć ominięcia lanuchera, choć i tak jest to dziwne. Komenda do uruchomienia Minecrafta z poziomu wiersza poleceń jest długa chociażby ze względu na konieczność uwierzytelnienia użytkownika. Pomocne mogą okazać się poniższe linki: How to launch minecraft java ediction from the command line (github.com), minecraft-launcher-cmd · PyPI. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimitokox 0 Opublikowano 10 lipca Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca Jakby ja chcę zrobić "luncher" ale bez gui, że odpala się pogram i odrazu odpala się fabric 1.21. I czy jest jakaś inna opcja niż te 2 linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolsatGraniePL 117 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia W dniu 10.07.2024 o 17:18, mimitokox napisał: Jakby ja chcę zrobić "luncher" ale bez gui, że odpala się pogram i odrazu odpala się fabric 1.21. I czy jest jakaś inna opcja niż te 2 linki? Osobiście w przypadku chęci wykonania tego typu launchera bez gui, stworzył bym prostą aplikację konsolową w c# i użył biblioteki do uruchamiania minecrafta. Podejrzewam, że było by to o wiele bezpieczniejsze rozwiązanie niż próba stworzenia StartMinecraft.bat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi