Czesc mam skrypt na blokade na graczu po tym jak zostanie zabity, czy jest mi ktos w stanie poprawic skrypt tak zeby osoba ktora zostala zabita i uzyskala ochrone na okreslony czas nie mogla zabijac innych graczy?
Skrypt:
options:
protectionDurationAfterDeath: 120 minutes
on damage of player:
attacker is a player
final damage > health of victim
set {_lastKilled} to {lastKilledByPlayer::%uuid of victim%}
if {_lastKilled} is set:
difference between {_lastKilled} and now < {@protectionDurationAfterDeath}
cancel event
send "&c&lTen gracz został niedawno zabity." to attacker
stop
set {lastKilledByPlayer::%uuid of victim%} to now
send "&a&lUzyskałeś ochronę na pewien czas." to victim
Pytanie
smafiii 1
Czesc mam skrypt na blokade na graczu po tym jak zostanie zabity, czy jest mi ktos w stanie poprawic skrypt tak zeby osoba ktora zostala zabita i uzyskala ochrone na okreslony czas nie mogla zabijac innych graczy?
Skrypt:
options: protectionDurationAfterDeath: 120 minutes on damage of player: attacker is a player final damage > health of victim set {_lastKilled} to {lastKilledByPlayer::%uuid of victim%} if {_lastKilled} is set: difference between {_lastKilled} and now < {@protectionDurationAfterDeath} cancel event send "&c&lTen gracz został niedawno zabity." to attacker stop set {lastKilledByPlayer::%uuid of victim%} to now send "&a&lUzyskałeś ochronę na pewien czas." to victimWstawiam kod w formatowanie "Kod".
Notatka dodana przez Kormic
https://skript.pl/temat/57827-skrypt-blokada-zabicia-po-smierci-przez-gracza/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi