Ebrawscool 2 Opublikowano 9 lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2024 Cześć potrzebuje skryptu takiego skryptu: Gdy kliknie się prawym na kompas nazwany "&6&lSerwery" pokazuje się mała skrzynka z trzema itemami: Miecz, kilof, blok diamentów i każdy niech ma nazwe "TEKST" z lorem "LORE" I jak można to niech będą one na środku skrzynki Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1951 Opublikowano 9 lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2024 21 minut temu, Ebrawscool napisał: Cześć potrzebuje skryptu takiego skryptu: Gdy kliknie się prawym na kompas nazwany "&6&lSerwery" pokazuje się mała skrzynka z trzema itemami: Miecz, kilof, blok diamentów i każdy niech ma nazwe "TEKST" z lorem "LORE" I jak można to niech będą one na środku skrzynki Z góry dziękuje Proszę uprzejmie. Założyłem, że będzie to menu do zmiany trybów, więc zablokowałem dodatkowo wyciąganie przedmiotów z GUI. Na samej górze skryptu możliwe jest ustawienie nazwy okienka GUI. options: GUIName: &6&lNazwa GUI on right click: player's tool is compass named "&6&lSerwery" set {_gui} to chest inventory with 3 rows named "{@GUIName}" set slot 12 of {_gui} to iron sword named "TEKST" with lore "LORE" set slot 13 of {_gui} to iron pickaxe named "TEKST" with lore "LORE" set slot 14 of {_gui} to diamond block named "TEKST" with lore "LORE" open {_gui} to player on inventory click: event-inventory is not player's inventory name of event-inventory is "{@GUIName}" cancel event Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ebrawscool 2 Opublikowano 9 lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2024 1 minutę temu, Kormic napisał: Proszę uprzejmie. Założyłem, że będzie to menu do zmiany trybów, więc zablokowałem dodatkowo wyciąganie przedmiotów z GUI. Na samej górze skryptu możliwe jest ustawienie nazwy okienka GUI. options: GUIName: &6&lNazwa GUI on right click: player's tool is compass named "&6&lSerwery" set {_gui} to chest inventory with 3 rows named "{@GUIName}" set slot 12 of {_gui} to iron sword named "TEKST" with lore "LORE" set slot 13 of {_gui} to iron pickaxe named "TEKST" with lore "LORE" set slot 14 of {_gui} to diamond block named "TEKST" with lore "LORE" open {_gui} to player on inventory click: event-inventory is not player's inventory name of event-inventory is "{@GUIName}" cancel event Pozdrawiam. A można zrobić jeszcze by po kliknieńciu na jeden z itemów wykonywał komendę i zamykał tą skrzynkę? I tak dla wiadomości robię serwer i potrzebuje do lobby Z góry dziękuje PS. (Co do komendy to niech będzie to /say "komenda") Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343633 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1951 Opublikowano 9 lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2024 5 minut temu, Ebrawscool napisał: PS. (Co do komendy to niech będzie to /say "komenda") Lepiej będzie wykorzystać wykonywanie komendy. Swoją drogą, komenda /say nie służy do wykonywania komend, a do wysyłania wiadomości do wszystkich graczy. 6 minut temu, Ebrawscool napisał: A można zrobić jeszcze by po kliknieńciu na jeden z itemów wykonywał komendę i zamykał tą skrzynkę? Nie ma najmniejszego problemu. W listenerze zdarzenia 'on inventory click' można nadpisać każdą komendę w wywołaniach funkcji execCommandCloseInv. options: GUIName: &6&lNazwa GUI local function execCommandCloseInv(p: player, t: text): close {_p}'s inventory make {_p} execute command {_t} on right click: player's tool is compass named "&6&lSerwery" set {_gui} to chest inventory with 3 rows named "{@GUIName}" set slot 12 of {_gui} to iron sword named "TEKST" with lore "LORE" set slot 13 of {_gui} to iron pickaxe named "TEKST" with lore "LORE" set slot 14 of {_gui} to diamond block named "TEKST" with lore "LORE" open {_gui} to player on inventory click: event-inventory is not player's inventory name of event-inventory is "{@GUIName}" cancel event if index of clicked slot is 12: executeCommandCloseInv(player, "/komenda1") else if index of clicked slot is 13: executeCommandCloseInv(player, "/komenda2") else if index of clicked slot is 14: executeCommandCloseInv(player, "/komenda3") Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343636 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ebrawscool 2 Opublikowano 9 lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2024 4 minuty temu, Kormic napisał: Lepiej będzie wykorzystać wykonywanie komendy. Swoją drogą, komenda /say nie służy do wykonywania komend, a do wysyłania wiadomości do wszystkich graczy. Nie ma najmniejszego problemu. W listenerze zdarzenia 'on inventory click' można nadpisać każdą komendę w wywołaniach funkcji execCommandCloseInv. options: GUIName: &6&lNazwa GUI local function execCommandCloseInv(p: player, t: text): close {_p}'s inventory make {_p} execute command {_t} on right click: player's tool is compass named "&6&lSerwery" set {_gui} to chest inventory with 3 rows named "{@GUIName}" set slot 12 of {_gui} to iron sword named "TEKST" with lore "LORE" set slot 13 of {_gui} to iron pickaxe named "TEKST" with lore "LORE" set slot 14 of {_gui} to diamond block named "TEKST" with lore "LORE" open {_gui} to player on inventory click: event-inventory is not player's inventory name of event-inventory is "{@GUIName}" cancel event if index of clicked slot is 12: executeCommandCloseInv(player, "/komenda1") else if index of clicked slot is 13: executeCommandCloseInv(player, "/komenda2") else if index of clicked slot is 14: executeCommandCloseInv(player, "/komenda3") Pozdrawiam. Czy jeśli wpisze zamiast np. "komenda3" jakąś inną to dalej będzie zamykać skrzynkę po kliknięciu? I jakby można resztę miejsc w skrzynce wypełnić zielonym szkłem (takim płaskim) to by było fajnie. Chodzi o to że robię serwer i kdy kliknę to teleportuje na inny serwer ponieważ mam takie komendy Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343638 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Usunięty#58125 Opublikowano 9 lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2024 5 minut temu, Ebrawscool napisał: Czy jeśli wpisze zamiast np. "komenda3" jakąś inną to dalej będzie zamykać skrzynkę po kliknięciu? I jakby można resztę miejsc w skrzynce wypełnić zielonym szkłem (takim płaskim) to by było fajnie. Chodzi o to że robię serwer i kdy kliknę to teleportuje na inny serwer ponieważ mam takie komendy Z góry dziękuje to może ja odpowiem, co do pierwszego zdania to tak, skrzynka (gui) się zamknie i wykona sie komenda którą Pan ustawi zamiast /komenda1 itd jezeli Pan chce zapelnic inne miejsca w skrzynce to musi pan uzyc tego "set slot 0 of {_gui} to green glass pane" i tak dalej tylko zmienia Pan liczby zamiast 0 to np 1 tylko pomija Pan sloty w których znajduje się item który przenosi do innego servera Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343643 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1951 Opublikowano 9 lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2024 27 minut temu, Ebrawscool napisał: Czy jeśli wpisze zamiast np. "komenda3" jakąś inną to dalej będzie zamykać skrzynkę po kliknięciu? Jak najbardziej. Zamykanie GUI działa niezależnie od podanej komendy. 28 minut temu, Ebrawscool napisał: I jakby można resztę miejsc w skrzynce wypełnić zielonym szkłem (takim płaskim) to by było fajnie. W takim razie proszę podmienić kod listeneru zdarzenia 'on right click' na poniższy. on right click: player's tool is compass named "&6&lSerwery" set {_gui} to chest inventory with 3 rows named "{@GUIName}" set slot (integers from 0 to 26) of {_gui} to lime glass pane named " " set slot 12 of {_gui} to iron sword named "TEKST" with lore "LORE" set slot 13 of {_gui} to iron pickaxe named "TEKST" with lore "LORE" set slot 14 of {_gui} to diamond block named "TEKST" with lore "LORE" open {_gui} to player 21 minut temu, FilipK napisał: jezeli Pan chce zapelnic inne miejsca w skrzynce to musi pan uzyc tego "set slot 0 of {_gui} to green glass pane" i tak dalej tylko zmienia Pan liczby zamiast 0 to np 1 tylko pomija Pan sloty w których znajduje się item który przenosi do innego servera Można tak robić, ale jest to bardzo niepraktyczne, ponieważ w ten sposób powstanie bardzo dużo niepotrzebnego kodu. Warto dodać, że nie trzeba omijać slotów na przedmioty - wystarczy ustawić wszędzie szyby, a dopiero później dodać przedmioty, które zastąpią istniejące szyby na środku skrzynki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343649 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ebrawscool 2 Opublikowano 9 lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2024 18 minut temu, Kormic napisał: Jak najbardziej. Zamykanie GUI działa niezależnie od podanej komendy. W takim razie proszę podmienić kod listeneru zdarzenia 'on right click' na poniższy. on right click: player's tool is compass named "&6&lSerwery" set {_gui} to chest inventory with 3 rows named "{@GUIName}" set slot (integers from 0 to 26) of {_gui} to lime glass pane named " " set slot 12 of {_gui} to iron sword named "TEKST" with lore "LORE" set slot 13 of {_gui} to iron pickaxe named "TEKST" with lore "LORE" set slot 14 of {_gui} to diamond block named "TEKST" with lore "LORE" open {_gui} to player Można tak robić, ale jest to bardzo niepraktyczne, ponieważ w ten sposób powstanie bardzo dużo niepotrzebnego kodu. Warto dodać, że nie trzeba omijać slotów na przedmioty - wystarczy ustawić wszędzie szyby, a dopiero później dodać przedmioty, które zastąpią istniejące szyby na środku skrzynki. Pozdrawiam. musze uzyc zegaru ale i tak niestety skrypt nie działa Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343653 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1951 Opublikowano 9 lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2024 21 minut temu, Ebrawscool napisał: musze uzyc zegaru ale i tak niestety skrypt nie działa Zegar i kompas to dwa różne przedmioty. Proszę się upewnić czy ten kompas różni się od najzwyczajniejszego kompasu jedynie tą ustawioną nazwą. Jeżeli posiada on jakikolwiek lore, bądź nałożone zaklęcia, a nawet różnice w NBT, skrypt nie zadziała. Jeżeli jednak Panu wystarczy samo sprawdzanie nazwy narzędzia gracza, można zamienić linijkę 'player's tool is compass named ...' na: name of player's tool is "&6&lSerwery" Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343654 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ebrawscool 2 Opublikowano 9 lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2024 6 minut temu, Kormic napisał: Zegar i kompas to dwa różne przedmioty. Proszę się upewnić czy ten kompas różni się od najzwyczajniejszego kompasu jedynie tą ustawioną nazwą. Jeżeli posiada on jakikolwiek lore, bądź nałożone zaklęcia, a nawet różnice w NBT, skrypt nie zadziała. Jeżeli jednak Panu wystarczy samo sprawdzanie narzędzia gracza, można zamienić linijkę 'player's tool is compass named ...' na: name of player's tool is "&6&lSerwery" Pozdrawiam. a mógłybym dostać cały skrypt? bo jakiś error się pojawia Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343657 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1951 Opublikowano 9 lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2024 6 minut temu, Ebrawscool napisał: a mógłybym dostać cały skrypt? bo jakiś error się pojawia Proszę. options: GUIName: &6&lNazwa GUI local function execCommandCloseInv(p: player, t: text): close {_p}'s inventory make {_p} execute command {_t} on right click: name of player's tool is "&6&lSerwery" set {_gui} to chest inventory with 3 rows named "{@GUIName}" set slot (integers from 0 to 26) of {_gui} to lime glass pane named " " set slot 12 of {_gui} to iron sword named "TEKST" with lore "LORE" set slot 13 of {_gui} to iron pickaxe named "TEKST" with lore "LORE" set slot 14 of {_gui} to diamond block named "TEKST" with lore "LORE" open {_gui} to player on inventory click: event-inventory is not player's inventory name of event-inventory is "{@GUIName}" cancel event if index of clicked slot is 12: executeCommandCloseInv(player, "/komenda1") else if index of clicked slot is 13: executeCommandCloseInv(player, "/komenda2") else if index of clicked slot is 14: executeCommandCloseInv(player, "/komenda3") Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343658 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ebrawscool 2 Opublikowano 10 lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2024 15 godzin temu, Kormic napisał: Proszę. options: GUIName: &6&lNazwa GUI local function execCommandCloseInv(p: player, t: text): close {_p}'s inventory make {_p} execute command {_t} on right click: name of player's tool is "&6&lSerwery" set {_gui} to chest inventory with 3 rows named "{@GUIName}" set slot (integers from 0 to 26) of {_gui} to lime glass pane named " " set slot 12 of {_gui} to iron sword named "TEKST" with lore "LORE" set slot 13 of {_gui} to iron pickaxe named "TEKST" with lore "LORE" set slot 14 of {_gui} to diamond block named "TEKST" with lore "LORE" open {_gui} to player on inventory click: event-inventory is not player's inventory name of event-inventory is "{@GUIName}" cancel event if index of clicked slot is 12: executeCommandCloseInv(player, "/komenda1") else if index of clicked slot is 13: executeCommandCloseInv(player, "/komenda2") else if index of clicked slot is 14: executeCommandCloseInv(player, "/komenda3") Pozdrawiam. nie działa Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343687 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1951 Opublikowano 10 lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2024 Godzinę temu, Ebrawscool napisał: nie działa Ta informacja niewiele mi mówi, jest niemalże bezwartościowa. Jak Pan sprawdził działanie skryptu? Proszę opisać krok po kroku. Dodatkowo, co konkretnie nie działa? Na którym etapie skrypt zawodzi? Cenna będzie również informacja o wersji Skripta, wersjach zainstalowanych dodatków do Skript i wersji serwera. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343689 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ebrawscool 2 Opublikowano 11 lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2024 19 godzin temu, Kormic napisał: Ta informacja niewiele mi mówi, jest niemalże bezwartościowa. Jak Pan sprawdził działanie skryptu? Proszę opisać krok po kroku. Dodatkowo, co konkretnie nie działa? Na którym etapie skrypt zawodzi? Cenna będzie również informacja o wersji Skripta, wersjach zainstalowanych dodatków do Skript i wersji serwera. Pozdrawiam. Jak zrobiłem reload skryptu nie było błędu a posiadam wersję 2.6.4 skrypta Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1951 Opublikowano 11 lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2024 Godzinę temu, Ebrawscool napisał: Jak zrobiłem reload skryptu nie było błędu a posiadam wersję 2.6.4 skrypta Zdecydowanie zbyt mało informacji. Jedyne co mogę powiedzieć to to, że skrypt nie mógł się przeładować poprawnie, ponieważ funkcje lokalne zostały dodane do Skripta w wersji 2.7. Mniejsza o to. Nadal nie wiem z czym tak właściwie ma Pan problem, ponieważ nie odpowiedział Pan na moje pytania. Jedyne co usłyszałem to to, że "nie działa" i Skript po przeładowaniu skryptu nie zwrócił jakichkolwiek błędów. Jeszcze raz proszę o odpowiedzi na wszystkie powyższe pytania. Jeżeli Pan nie ma motywacji aby jakkolwiek szczegółowo to opisać, ja również nie mam jej, aby pomóc. To działa w obie strony. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343742 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TeZetYT 11 Opublikowano 11 lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2024 Godzinę temu, Ebrawscool napisał: Jak zrobiłem reload skryptu nie było błędu a posiadam wersję 2.6.4 skrypta 1. Podaj silnik i wersję serwera, 2. Zaktualizuj skripta do 1.7+, 3. Upewnij się że nie masz zbędnych addonów jak SkQuery lub niedziałających addonów, ponieważ to one mogą sprawiać, że błędy się nie pokazują, 4. Sprawdź czy nie ma błędów w konsoli. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343743 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ebrawscool 2 Opublikowano 14 lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2024 po kliknęciu na rzecz komenda nie działa Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343863 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1951 Opublikowano 14 lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2024 26 minut temu, Ebrawscool napisał: po kliknęciu na rzecz komenda nie działa Jak grochem o ścianę. Nadal brak informacji o serwerze, o które prosiłem, a będąc uczciwym, ja i jeszcze inna osoba prosiła. Zakładam, że ma Pan wersję Skripta 2.7 lub wyższą, bo bez tego skrypt (ściślej mówiąc, fragment z wykonywaniem komendy) nie ma prawa zadziałać. Być może jest problem ze składnią 'make %command senders% execute command %texts%', nie wiem i nie mam jak tego sprawdzić. Można spróbować zamienić ostatnią linijkę w funkcji 'execCommandCloseInv' na: execute {_p} command {_t} Jeżeli to nie pomoże, proszę odpowiedzieć na powyższe pytania dotyczące serwera. Proszę również pokazać skrypt, to znaczy jak on został zmodyfikowany pod względem komend i nazw. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343867 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ebrawscool 2 Opublikowano 14 lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2024 Teraz, Kormic napisał: Jak grochem o ścianę. Nadal brak informacji o serwerze, o które prosiłem, a będąc uczciwym, ja i jeszcze inna osoba prosiła. Zakładam, że ma Pan wersję Skripta 2.7 lub wyższą, bo bez tego skrypt (ściślej mówiąc, fragment z wykonywaniem komendy) nie ma prawa zadziałać. Być może jest problem ze składnią 'make %command senders% execute command %texts%', nie wiem i nie mam jak tego sprawdzić. Można spróbować zamienić ostatnią linijkę w funkcji 'execCommandCloseInv' na: execute {_p} command {_t} Jeżeli to nie pomoże, proszę odpowiedzieć na powyższe pytania dotyczące serwera. Proszę również pokazać skrypt, to znaczy jak on został zmodyfikowany pod względem komend i nazw. Pozdrawiam. a dostałbym cały skrypt? fajnie by było bo nigdy nie wiem co sklejić Informacje -wersja 1.20.1 -skript 2.7 -błędy,errory: brak Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343868 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1951 Opublikowano 14 lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2024 23 minuty temu, Ebrawscool napisał: a dostałbym cały skrypt? fajnie by było bo nigdy nie wiem co sklejić Informacje -wersja 1.20.1 -skript 2.7 -błędy,errory: brak Jeżeli ma Pan wersję 1.20.1, proszę zaktualizować Skripta do wersji 2.8.7, czyli najnowszego stabilnego wydania. Proszę również przetestować skrypt bez dodatków do Skripta obecnych na serwerze. Swoją drogą, zauważyłem właśnie błąd w skrypcie. Zapomniałem podmienić nazwę funkcji przy jej wywoływaniu. options: GUIName: &6&lNazwa GUI local function execCommandCloseInv(p: player, t: text): close {_p}'s inventory execute {_p} command {_t} on right click: name of player's tool is "&6&lSerwery" set {_gui} to chest inventory with 3 rows named "{@GUIName}" set slot (integers from 0 to 26) of {_gui} to lime glass pane named " " set slot 12 of {_gui} to iron sword named "TEKST" with lore "LORE" set slot 13 of {_gui} to iron pickaxe named "TEKST" with lore "LORE" set slot 14 of {_gui} to diamond block named "TEKST" with lore "LORE" open {_gui} to player on inventory click: event-inventory is not player's inventory name of event-inventory is "{@GUIName}" cancel event if index of clicked slot is 12: execCommandCloseInv(player, "/komenda1") else if index of clicked slot is 13: execCommandCloseInv(player, "/komenda2") else if index of clicked slot is 14: execCommandCloseInv(player, "/komenda3") Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343871 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ebrawscool 2 Opublikowano 14 lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2024 3 godziny temu, Kormic napisał: Jeżeli ma Pan wersję 1.20.1, proszę zaktualizować Skripta do wersji 2.8.7, czyli najnowszego stabilnego wydania. Proszę również przetestować skrypt bez dodatków do Skripta obecnych na serwerze. Swoją drogą, zauważyłem właśnie błąd w skrypcie. Zapomniałem podmienić nazwę funkcji przy jej wywoływaniu. options: GUIName: &6&lNazwa GUI local function execCommandCloseInv(p: player, t: text): close {_p}'s inventory execute {_p} command {_t} on right click: name of player's tool is "&6&lSerwery" set {_gui} to chest inventory with 3 rows named "{@GUIName}" set slot (integers from 0 to 26) of {_gui} to lime glass pane named " " set slot 12 of {_gui} to iron sword named "TEKST" with lore "LORE" set slot 13 of {_gui} to iron pickaxe named "TEKST" with lore "LORE" set slot 14 of {_gui} to diamond block named "TEKST" with lore "LORE" open {_gui} to player on inventory click: event-inventory is not player's inventory name of event-inventory is "{@GUIName}" cancel event if index of clicked slot is 12: execCommandCloseInv(player, "/komenda1") else if index of clicked slot is 13: execCommandCloseInv(player, "/komenda2") else if index of clicked slot is 14: execCommandCloseInv(player, "/komenda3") Pozdrawiam. A czy inne skrypty będą działać na 2.8.7? Chyba Pan wie o jakie mi chodzi ponieważ na dużo z nich pan odpowiedział? Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/#findComment-343889 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ebrawscool 2
Cześć potrzebuje skryptu takiego skryptu:
Gdy kliknie się prawym na kompas nazwany "&6&lSerwery" pokazuje się mała skrzynka z trzema itemami: Miecz, kilof, blok diamentów i każdy niech ma nazwe "TEKST" z lorem "LORE"
I jak można to niech będą one na środku skrzynki
Z góry dziękuje
https://skript.pl/temat/57818-skript-kompas/Udostępnij na innych stronach
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi